Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arkadaşlar herkese merhaba 2018 leon fr aracımın gösterge panelinin ordan rahatsız edici bir şekilde zırıltı gibi ses geliyor.Gösterge panelini çıkarıp silikon bantla etrafını çevirdim fakat çözüm olmadı.Aynı durum başına gelen var mı acaba?
Bozuk yolda bastırdığım halde ses gelmeye devam ediyor.Büyük ihtimalle hava kanallarının içinden geliyor sesGöstergeden gelip gelmediği bozuk yolda ses gelirken bir elinizle gösterge çerçevesini bastırıp kontrol etmekte eğer ses kesilir ise cam elyaflı bir tarafı yapışkanlı keçeler var onlardan kesip yapıştırın sorun düzelir
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Bozuk yolda bastırdığım halde ses gelmeye devam ediyor.Büyük ihtimalle hava kanallarının içinden geliyor ses
Teşekkürler dostum bir çözüm bulursam paylaşırımCozum bulursaniz paylasirsaniz sevinirim hocam. Ben vakit bulabilirsem servise gidecegim, bilgilendiririm.