ysfdncr
Kayıtlı Üye
Dışarıdan açanlara güvenebilir miyim işte onu bilemiyorum birisiyle görüştüm 900 TL fiyat verdi 100-200 daha fazla verip serviste açtırmak mantıklı geliyor bana
Bu full link açma işinde sizi uyarmak istediğim bir durum var. Piyasada bazıları çin malı aktivasyon kutuları kullanıyor. Bu korsan cihazlar aracın şasi numarasını değiştirip sistemi kandırarak aktivasyon yapıyor. Başka bir arızadan dolayı servise giderseniz araç beynindeki şasi numarası değiştiği için serviste araca hiçbirşey yapamyorlar. Arızanız giderilemediği gibi bir de araç garanti dışı kalıyor. O nedenle referansı olmayan neyi nasıl yaptığı hakkında pek bir bilgisi olmayan kişilere bu işi yaptırmayın. Ben de aktivasyon yapıyorum. İsteyene yetkili servisten satın alınmış orjinal aktivasyon kodlarını resmi yoldan online tanıtarak yapıyorum, isteyene aynı kodları cihazın için offline bir şekilde manuel girerek aktivasyon yapıyorum. İkisi arasında fiyat dışında hiçbir fark yok. Full Link kodları şuan yetkili serviste 1262 TL.
Offline altivasyon fiyatı ise Seat araçlar için 900 TL. Yapılan işlem ömür boyu garantili. Cihazınız değişse bile aktivasyonu tekrar ücretsiz yapıyorum. Cihazınızda navigasyon özelliği varsa uzaktan da aktivasyon yapabilirim. Yoksa ya aracı getirmeniz ya da torpido içindeki cihazı göndermeniz gerekiyor.