2007 model seat ibiza aracım war 13 ocak 2010 tarıhınde arabamı Maslak'ta servise bıraktım ve aldıktan sonra frenlerde bır problem oldugunu farkettım, cok gecmeden kaza yaptım 1 subatta aracımı tekrar servise bıraktım 9 şubatta aracınız hazır alabılırsınız dedıler gıttıgımde ordakı servıs danısmanı bana ''Aracla sıkayetınız uzerıne teste cıkmak uzereyken az kalsın kaza yapıyorduk'' dedi.Aracın vakum borusu kırılmıs degısmesı lazım dendi bana.Bakmak ıstıyorum dedım ve bana gosterdıklerınde motorla hava fıltresı arasında kalan bu parcanın kırılması bana cok sacma geldı.Bugün floryada Mez'de cıkan parcaya baktırdım ve burdan kırıldıgını ılk kez goruorm dedı servıstekı arkadas kendılıgınden kırılamıcak kadar sert bır plastık parca.Ayrıca aracımda parcanın buludugu yere hıcbır mudahale yapılmadı servısten baska.
Servisin bu hatası yuzunden kaza yaptım ve 3500tl hasar meydana geldı ne yapmam gerekır sızce yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar...
Servisin bu hatası yuzunden kaza yaptım ve 3500tl hasar meydana geldı ne yapmam gerekır sızce yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar...