hakan_leon
Kayıtlı Üye
+1 kesinlikle doğru. Benimde sport up ın koltukları beli çok iyi sarıyor ve çok konforlu. Kesinlikle yormuyor.muracan belli ki hiç sport up a binmemiş =) hep stylance görmüş
farkı ne diyeceksin;
stylance da iç plastik trim tamamen gri ve 2009 makyaji öncesi stylancelarin konsolu düz bir malzeme
sport up in iç plastik trim komple siyah (cupra ile aynı), konsol malzemesi ise yine cupra ile aynı carbonfiber gibi görünmesi için kare kare bir malzeme kullanilmiş
stylancein koltukları ortalama bir yanal destek sunuyor,ve bana kalırsa kumaşı çok ucuz,0km bir stylance in koltuğunu 1 kere elledim ve böyle yeni uzayan sakal gibi ufak tüyler vardı üzerinde hata bu tüyler yco arkadaşimizin pantolununun arkasindaki cırt cırta yapişarak zamanla iyice artmıştı ben giderdim o tüyleri..
sport up in koltuklari cupra koltuğu ile aynı iskelete sahip, yanal sırt ve bacak destekleri tamamen aynı,cupranın kafalık kısmı farklı ve recaro üretiyor fark bu.sport up in koltuk kumaşı kırmızı renk ve 100% pamuk gibi değil hafif bir sentetiklik var (gerçi yazın biraz terletiyor ama görünüşü için değer)
dediklerimi daha iyi anlayabilmen için;
0 km sport up'ımın içi
(vitesteki nazar boncuklu şey dolmuşçu teması oluşturması açısından eğlence amaçlı konulmuştur )
konsol;