Hocam Aradım sordum ama ellerinde yokmuş varmı başka tedarikçi acababaşka yerden de araştırıyorum dönerim sana...
[doublepost=1497541512,1497541337][/doublepost]
amin ara ara keskin otoyu arar sorarsınız...hallelour inş..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hocam Aradım sordum ama ellerinde yokmuş varmı başka tedarikçi acababaşka yerden de araştırıyorum dönerim sana...
[doublepost=1497541512,1497541337][/doublepost]
amin ara ara keskin otoyu arar sorarsınız...hallelour inş..
Ara beniHocam Aradım sordum ama ellerinde yokmuş varmı başka tedarikçi acaba
b4 bulmak piyasa sıkıntılı...hayırlı olsun ıhtıyacı olan arkadaşları yönlendirirsenız sevinirim..evet sesi azaltıyor bende memnunum esnemesi artınca arac içi trim sesi azalmıştır...ayrıca aracın eskimesine önler yalnız vırajlara aşırı hızla dalmayın yol tutusu viraj ıvmelemesı azalıyor...yaglı amortisorler varken adamı koltuga yapıştırıyorduarkadaslar geçen hafta cordobamızın ön amörtisörleri için sipariş ettigimiz bistein b-4 ler geldi montaj yapıldı gerçekten ufak tefek çukurları yamalı asfaltların takurtularını tıkırtılarını çukura düştügümüz zaman gögüsten gelen seslerini artık hissetmıyoruz bayagı faydası oldu