kirlisakal
Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar yepyeni konuyla gene karşınızdayım.hepimizi ortak şikayeti olan sert süspansiyondan kim kurtulmak ister ?? malum vag grubu vw araçları ve seatlarda buna skoda da dahil sert süspansiyona sahiptir.nedir bu sert dediğimiz ..fabrika çıkışı kullandıkları yağlı sachs marka amortisorlerden bahsediyoruz.avrupa yollarına göre dizayn edilmiş araçlar maalesef bizim ulkede pek sağlıklı olmuyor.takırtı tukurtudan gecilmiyor.bunun için yumuşak lastik mı almadığımız oluyor yoksa yayları mı değiştirmiyoruz.aslında yağlı amortsor serttir.birde bunların gazlı olanları var.bir cok marka mevcut monroe,bilstein vs bunların içinde en iyisi bilsteindir alman malıdır bulunması zordur ama fiyatı cokta pahalı değildir.orjınal amortisorden ucuzdur.ben cok memnunum konfor geldi takırtı tukurtular nerdese azaldı trim sesi baya bir nebze durdu.esneme arttı yol tutuşu hiç değişmedi sanki virajlara dalıyorum gene haa cukura girdiğiniz zamanda gene can alıcı ses malum var yalıtım olmayışından o da.gecen sene aldığım cordobayı sert süspansıyondan dolayı nerdese satacaktım kı imdadıma bu amortisör yetişti.bilstein b4 gazlı.440 lira 4 amortisor+150 lirada taktırmaya verdim hepsi 600 liraya maloldu.bunu ithal eden firma rotaş.elinde bulundurmuyor pek.bayyiye aktarıyor dükkan yardımcı oluyor yolluyor.gumrukten depolarında cekiyolar talep oldukca.her arac markasının ürünlerin ürün kodları mevcuttur.b4-b8-b16 spor amortisor yaylar hava kitleri vs...ürün kodu olmadan almak nerdese imkansız cunku muallakta kalınıyor.şimdi ii de kirlisakal bu konuyu neden açtın ????
amortisörünüz patlaktır,vadesi dolmuştur,değiştireceksiniz servisde pahalıdır,ben sert süspansıyondan bıktım arkadaş diyen arkadaşlar varsa bana seslensin...konu sabittir isteyen istediği zaman yazabilir.amortisör ihtiyactır. şunu da unutmayın sert süspansıyon aracı tez döker eğer bozuk yolu bol olan yerde yaşıyorsanız tşkler MADE İN GERMANY
kendi amortisorlerim bilstein b4
mesela cordoba için ürün kodları
amortisörünüz patlaktır,vadesi dolmuştur,değiştireceksiniz servisde pahalıdır,ben sert süspansıyondan bıktım arkadaş diyen arkadaşlar varsa bana seslensin...konu sabittir isteyen istediği zaman yazabilir.amortisör ihtiyactır. şunu da unutmayın sert süspansıyon aracı tez döker eğer bozuk yolu bol olan yerde yaşıyorsanız tşkler MADE İN GERMANY
kendi amortisorlerim bilstein b4
mesela cordoba için ürün kodları