Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
seat leon fren balatalarından gelen ses zannedersem balatalar kalıtesız.2 ciside chevrolet cruze alt takımlardn gelen lakırtı sesı arac 3 aylıkken baslamıstı garantıden degıstı ama fayda etmedı...
Dogru. Ayrica arkada oturan bir kisi ayni anda iki kapi koluna da elleriyle bastirinca bu ses kesiliyor. Kapi kollariyla alakali bu ses.
benim aracımda 2008 sport-up we söylediğin bütün sesler bendede mewcut we delirtmek üzere hatta. bir türlü çaresini bulamadım. daha önce 2006 stylance kullandım 2bucuk yıl 18jant we yaylı olmasına rağmen hiç ses tıkırtı yoktu. heryıl biraz daha çaldılar bu leondan. şuanki aracıma yay takıcam korkumdan takamıyorum sesler ikiye katlanır diye2008 leon sport-up
galiba herkezin ortak tespiti ve sorunu benim arabamda da olduğu gibi
direksiyondan gelen gıcırtı
kapılardan gelen tıkırtı
radyo cızırtı bi türlü sağlıklı radyo dinleyemedim
1. vites ve geri viteste takılma
asfalt sesi içeri alma
ve en önemlisi bazen arka taraflardan bi yerden gelen ilginç sesler..sanki birimi var arkada diye dönüp baktığım çok olmuştur
tavsiyem müzüğin sesini biraz daha açmak
çok sinirlenip satmak istedim ama bu fiyata bu donanımda başka araç olmadığından vazgeçtim
tıkırtıya gıcırtıya fışırıya vs. bi çare bulan lütfen paylaşsın((
benim aracımda 2008 sport-up we söylediğin bütün sesler bendede mewcut we delirtmek üzere hatta. bir türlü çaresini bulamadım. daha önce 2006 stylance kullandım 2bucuk yıl 18jant we yaylı olmasına rağmen hiç ses tıkırtı yoktu. heryıl biraz daha çaldılar bu leondan. şuanki aracıma yay takıcam korkumdan takamıyorum sesler ikiye katlanır diye