Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim araca uyar ozaman eğer işinize yaramaz ise bana gönderebılırmısınız ?Ürün yola çıktı sanıyorum ama eğer bana uymayacaksa diğer arkadaşa yönlendirelim
senin sag benim sol ikimizinde işini görür farlar bakalım suan giden arkadasa yaramaz ise ikimiz alırızEkli dosyayı görüntüle 14325 Arkadaşlar meraba 2007 kasa leonum var. Gecen gun arka sağ tarafın bagaj kapağı uzerinde olan stopun dış camı kırıldı tamir edilemeyecek şekilde. Elinde olan arkadaş var mı acaba. Sadece dış cam lazım ic kısımda bi sıkıntı yok. Yardımcı olabilecek olan var mı? Farın fotosu şuEkli dosyayı görüntüle 14323
Kardeşim sen bak artık eger ihtiyacın yoksa bana sağ taraf lazım bana gönderebilirsinfatih bey bana yanlışlıkla sağ kısmı göndermiş montajını yapmadım tabi ki ama dışardan birebir aynı duruyor. Soluda yakın zamanda göndericek, o gelmişken kargodan sağıda lazım olana gönderebilirim
Bu arada sol far sağ fara uymuyor ben denedim solu çıkarıp ama yine sen de dene.fatih bey bana yanlışlıkla sağ kısmı göndermiş montajını yapmadım tabi ki ama dışardan birebir aynı duruyor. Soluda yakın zamanda göndericek, o gelmişken kargodan sağıda lazım olana gönderebilirim
adresi özelden gönderdim kardeşimSol sağa uyar mı diye demedim Makyajlı/Makyajsız kasa farkından dolayı uyar mı diye kontrol edeyim dedim sol için. Sağa ihtiyacım yok benim adresini verirsen en yakın zamanda gönderirim