Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bayanlar neden sinyal vermez

memet_one

Administrator
Katılım
9 May 2013
Mesajlar
14,445
Yaş
38
6013af10e4909a8b113a17040075ebd4.jpg


kurye ile elden teslime verildi
 
A o bayanlar yokmu biri ruj sürer biri oje sürer biri silme gecer yandan biri gelir ısıklarda durursun arkadan badozlama girer Vayy Anam Vay diyoruz :)
,,, Nürburgring,,,,
 
mını etekli şirket sekreterini tem yolunda gözüyle taciz eden türk erkeği,rahatsız olunca sınyal vermeden sola dönüş yaptığı zamanda neden sinyal vermedi diyoruz :) direksıyon başında tacize uğrayan kadın nasıl düşünsün sinyali.ben cok bayan gördüm turkıye yollarında gayet başarılılar.erkekler olarak yüzde olarak cok öndeyiz :)
 
Sinyal kolunun yerini bilmezler ama koltuğu en öne alıp dik oturup robot gibi otururlar algılar kapalı şekilde

SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu işin bayı bayanı yok maalesef. Eğitimsiz insanı, cahili, saygısızı, egoisti, çomarı oluyor. Başka sıfatlar da vardır ama ben yazmayayım.
 
Trafikte; makas atan, aşırı hız yapan, yeşil yanınca kornaya basan, yaya geçidinde yayayı ezen, levyeyle tem de adam kovalayan, camı açıp ana avrat söğen, dibine kadar girip sellektörle taciz eden, tranvay yoluna girip sellektörle tranvaydan yol isteyen, içkili araba kullanıp ocaklar söndüren........ hep kadınlar.
 
Bu aralar çok dengesiz var özellikle işim gereği hep trafikteyim üstüme kıranmi derseniz yol vermeyenmi desen ki resmi plaka araç kullanıyorum
2c260d9d07daadad4b26e79a6968a548.jpg


SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Çoklu otoparklarda yer bulamayınca engelliler için ayrılmış yerlere park eden düşünceli primatları da unutmamak lazım:)
 
Geri
Üst Alt