Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tis tis diye gidiyor gercekten mercedes O403ler gibi. Sikirti sesi var ben de duydum.
O sesler bende de var. Hocam ne istiyorum c5 aircross gibi konforlu ama dis gorunumu ateca gibi bir suv istiyorum.Genelde vites düşürdüğünde yapıyor sesi yapacak birşey yok en azından kafam rahat problem olmadıgı için.
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
O sesler bende de var. Hocam ne istiyorum c5 aircross gibi konforlu ama dis gorunumu ateca gibi bir suv istiyorum.
Ateca bence dis tasarimi en guzel suvlardan. Ama almam seat bir daha. Caddy guzel arac ama suv gibi gozukmuyor hocam seattan daha kaliteli o kesin. Vw de kaliteli araclar var ama dis tasarimlari kotu. Ah seat ne vardi daha kaliteli olaydin.Hocam açıkçası ben seat aronaya bineceğime 50 daha koyar vw caddy binerim ciddi diyorum güzel araç yenisi daha da güzel.
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu c5 aircrossu cok ovuyorlar konforunu siz hic denediniz mi? Ucan hali unvanini almis halk arasinda