Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Doğuş getirmiyor hocam. Getirseydi neden böyle bir araştırmaya gireyim amgparts.eu
Daha önce parça numarası ile sorduk getirmiyorlardı belki değişmiştir.Parça numarası verilirse doğuş veya diğer servislerden temin edilebilir.
Hocam part no paylasir misiniz ?
Custom auto beylikdüzünde yaptırdım. Radar değişimine gerek yok. Artık tuş takımına da gerek yok. Mevcut direksiyondaki asistanlar tuşu ile aktif ediliyor acc lisanslı kodlama ile. Sadece öndeki araç ile olan takip mesafenizi multimedya ekranından ayarlayabiliyorsunuz tuş yerine veya kodlama ile araç otomatik yapıyor hıza göre.Merhaba kodlamayı nerede yaptırdınız?
teşekkürler
Selam mehmetİstanbulda tanıdığı var mı ben konuşmuştum baya oldu ama yönlendirme yapmamıştı
Eğer İstanbul’da yapan varsa ben yaptırırım direk ender ile anlaşamadık ne yazık ki
Hangi sehirde iletisim numarası atar misinGüneydoğu bölgesinde ACC için yardımcı olurum