mertcelik3576
Kayıtlı Üye
Araç makyajlı ateca araçta front assist var acc yapmak istiyorum hapınca gront assist yine çalışırmı veya ek parça almak gerkeiyormu acc için
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
hız sabitleme direksiyondan mı kontrol ediliyor yoksa kol aracılığı ile miAraç makyajlı ateca araçta front assist var acc yapmak istiyorum hapınca gront assist yine çalışırmı veya ek parça almak gerkeiyormu acc için
hız sabitleme direksiyondan mı kontrol ediliyor yoksa kol aracılığı ile mi
Direksiyondaki tuşların değişmesi lazımmış. Endere sormuştum. 7000 dedi! Aslında sadece kod açılacak da işte bilmiyorum.Direksiyon
Direksiyondaki tuşların değişmesi lazımmış. Endere sormuştum. 7000 dedi! Aslında sadece kod açılacak da işte bilmiyorum.
7000 bin biraz fazla peki acc açımca front assist çalışıyormu?
Evet çalışıyor zaten işaret seçeneği oluyor ve istenir ise kapatmak mümkün oluyor
acc de aktif tabiki7000 bin biraz fazla peki acc açımca front assist çalışıyormu?
konyavagcom da sorun derim.Yanıtınız için teşekkürler siz yaptırdınızmı
konyavagcom da sorun derim.