BlaCKaDDeR
Kayıtlı Üye
Eline sağlık kardeşim.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Anahtarın üzerine gömülü ışık sensörlüsü çıkmış kablo ile uğraşmaya gerek kalmıyor
https://tr.aliexpress.com/store/pro...38.html?spm=a2g10.12010608.0.0.551e447eGs2ffO
Aleyküm selam, uyar arkadaşım link aktif, aynı ürünü alabilirsinSelamun aleyküm
Arkadaşlar
Çok güzel olmuş eline sağlık
2016 ibiza referans
Bunu bende takmak istiyorum
Bir çok yere konuştum msj attım
Uymaz dendi buradaki uyar dediniz sipariş versem mi?
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Arkadaşlar merhaba.
AliExpress üzerinden sipariş geçtiğim coming leaving home fonksiyonlu vw polo otomatik far anahtarı tarafıma ulaştı..
Vakit kaybetmeden hemen montajını yaptım
2014 Ibiza reference'a uyguladım..
Aracımda far anahtarı ve çerçevesi tümleşik olduğu icin polo anahtarı ile orjinal çerçeve birbirine uymadı... Bu nedenle delme biçme yapmak zorunda kaldım... 2016 ve 2017 ibizalarda delme bicme yapmadan direk takılabiliyor bilginize.
Orjinal çerçeve ile polo anahtarını birbirine sabitlemek için bakır tel ve sıcak silikon kullandım...
Gayet sağlam oldu fakat anahtar, çerçevenin hafif altında kaldı.. orjinal gibi aynı hizada olmadı.. birde çerçeve logoları haliyle eksik oldu.. bu durumların kullanıma herhangi bir negatif etkisi yok...
Tüm montaj işlemleri bitince ürünü test ettim ve olumlu sonuç aldım.. otomatik far, coming Home ve leaving Home çalıştı
Bu uygulamadan çok keyif aldım
Şiddetle tavsiye ederim.
Düşünen arkadaşlar için ürün linki;
BODENLA Otomatik Işık Sensörü Far Anahtarı Ev Leaving Coming Home Fonksiyonu Ile VW Polo Golf 4 Jetta MK4 Için
http://s.aliexpress.com/euEJbANz?fromSns=
Uygulama videosu; (sensörü karanlıkta bırakarak çalıştırdım)
//cloud.tapatalk.com/s/5b03dd20acc1a/VID-20180521-WA0115.mp4
Görseller;
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim arkadaşım ben 2014 ibiza reference'a uyguladım... Kısa farlar ve parkları çalıştırdı... Daha sonra arkadaşımın 2011 leon style'ı için aldık uyguladık ama onda sadece parkları çalıştırdı... Başka ayarı yok bildiğim kadarıyla... Araca göre fonksiyon değişiyor sanırım...Ustadim hem tesekkur etmek icin hemde kucuk bir soru sormak icin konuya dahil olayim dedim. Ayrica konuyuda ufaktan hortlatiyorum
Tesekkur sebebim sizin konudan cesaret alarak bende bu ise giristim ve tam anlamiyla denemesemde butun fonksiyonlarinin calistigini test ettim.. tesekkur ederim konu ve detaylar icin.
Soruma gelince leaving ve coming home ayarinda bende sadece parklar yaniyor sende de mi o sekilde acaba? Yoksa farlar yada sislermi yaniyor yada herhangi bir baska ayari varmi?