Cümleten selamunaleykum arkadaşlar. Aranıza katılalı ve seat ile tanışalı yaklaşık 1 ay oldu.. bendeki araç 2005 staylance 1.4 tdi 3 silindir motora sahip.. sizlerin bir konuda desteğine ve tecrübesine ihtiyac duydum.. benim aracım rolantide aşırı derecede titreme yapıyor. Bu normal olması gerekende bayağı fazla derecede.. sanki aracın sentesi kaçıkmış gibi. Rolantide vuruntulu sekilde aracı titretiyor.. araç yürümeye baslayınca veya otoyolda uzun yola ciktigimda gayet düzgün ve sessiz..çekişi ve torku gayet güzel.. lakin rolantide çıldırmış gibi. motor takozlarınıda kontrol ettim.. bunun sebebi sente olabilirmi. Birde araştırdığıma göre yağ pompa dişlisi varmış. Bu kısımda balans alıcı bir parça varmıdır. Vuruntu sensörü geliyor aklima.bunlarda varmidir bilemiyorum.. araci cihaza baglattim bir problem goremediler.. alakasiz işcilikle, sök tak ile ariza aratarak parçalanmak istemiyorum.. zaten dar zamandayız.. bugün yarın sentesini bir kontrol edicem.. elimden gelir evvelAllah.. ama sizlerdende bir fikir almak istiyorum.. simdiden ilgi ve alakaniz için çok çok teşekkür ederim.. saygı ve sevgilerimle..