Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ordan saat kaç gibi ayrıldınız.? 12 ye kadar durdunuzmu.?
foterli li bi sapkası vardııpuhahapuhahapuhahakim söyledi sana üçgeni haha çınlat bakalımpuhahapuhaha
abisi bu yürüyuşü var diyolarr kollar geride gögüs dısarda bide dar bady giydimi tamammışş profil resmi baklavalar görünmesin die yarımm mışş zatennhayırdır kaan ne iş baklava dilimleri felan puhahapuhaha
abisi bu yürüyuşü var diyolarr kollar geride gögüs dısarda bide dar bady giydimi tamammışş profil resmi baklavalar görünmesin die yarımm mışş zatenn
müdür şu toplu fotolarda hangisi sensin cöllünün yakınındamısınHaha sesli güldüm puhahapuhahapuhaha
müdür şu toplu fotolarda hangisi sensin cöllünün yakınındamısın
ahaaa yeni gördümm şaçlardan tanıdımmpuhahapuhahaBarışın solu Gökhan agbinin alta bak beni nasıl tanıyamadın puhahapuhaha
ben hala bulamadım nerdesinBarışın solu Gökhan agbinin alta bak beni nasıl tanıyamadın puhahapuhaha