Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2022 Arona Multimedya Ekranı Hk

errddm

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
48
Yaş
35
Merhabalar

2022 Arona FR plus aracımda yer alan multimedya ünitesinde bir sorun yaşamaktayım.

Ekran üzerinde aşağıdaki görünümdeyken kırmızı ile işaretlediğim orta bölümde radyo açıksa radyo menüsü, BT ile eşleşmişsem orada çalan şarkının adı / albüm kapağı vs gözüküyor.

Adsız.jpg

Eğer yukarıdaki görseldeki gibi radyo açık ise, sadece ekranın bu orta bölümü düzenli olarak 1-1,5 dk'da bir anlık olarak kapanıp tekrar geliyor. Radyo sesinde bir problem yok. Sadece ekrandaki görüntü gidip geliyor. Sağ ve sol menülerdeki yolculuk özeti ve carplay / telefon menüsünde bir sorun yok. Bu radyo açıkken devamlı oluyor. BT ses / Spotfy vs dinlerken bu bölümde böyle bir sorun yok.

Yolculuk yaparken orada yarım saniye de olsa ekranın bir bölümünün kararıp tekrar açılması ister istemez dikkatimi dağıtıyor ve gözüm ekrana kayıyor.

aşağıdaki videoda paylaştım nasıl birşey olduğunu. Çok kısa bir süre gidip geliyor ekran ancak bunu düzenli olarak devamlı yapıyor. 1. Yıl bakımın da servise sordum hatta bu videoyu izlettim. Böyle birşeyle karşılaşmadıklarını belirtip, çok da ciddiye almadılar.

benzer bir ünite kullanan ateca/ibiza vs kullanılarında buna benzer bir sorun var mı acaba?

Videonun tam olarak 9-10. saniyesinde gözüküyor.


Saygılarımla.
 
Geri
Üst Alt