Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2014 fr direksiyon problemi

Alihan_46

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Haz 2013
Mesajlar
362
Merhaba arkadaşlar 2014 fr paket leon araçta problem şudur. Aracı ilk çalıştırdığımda hareket etmeden direksiyonunu tam tur çevirdiğimde direksiyon sanki zor dönermiş gibi titriyor. Hareket halindeyken her hangi bir problem yok ama sabitken yada park ederken direksiyonu hızlı çevirdiğimden dolayı direksiyon titriyor sanki takılı zemine tekerler takılı kalırmış gibi oluyor ama düz yüzeydede denedim aynısı oluyor sizin araçlardada böyle bir problem varmıdır. Ya da bu problemmidir normal mi bilmiyorum. Dönmede herhangi bir zorlanma vs gibi bir problem yok sadece titreşim oluşuyor. Teşekkürler.


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Direksiyon yağında (hidrolik) azalma olabilir..
Servo direksiyon motorunda arıza olabilir.
 
Uğultu var mı? Direksiyon pompasının yağ basıncı yetersiz olduğunda uğultu yapar. Yağı kontrol edin, direksiyon pompasında sorun olmadığından emin olun.
 
Var. Shell de Servo direksiyonlar için yağ var. Temin edebilirsiniz.
Aman dikkat, sakın yanlış bir yağ gözüne eklemeyin.

Elektrikli direksiyonlar'ın bir diğer adı da Servotronik direksiyon. Motor desteklidir. Bu şekilde araştırma yapabilirsiniz araştırma yapacak olursanız.

Teşekkürler ilginiz için volkswagen servis ile görüşüp randevu aldım. Onlarda tekerlerin bulunduğu zeminden kaynaklı olabilir dediler yada hidrolik yağı ve pompa olabilir dediler bakalım pazartesi ne olacak


Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Dün servise gittim teste çıktık dediğiniz gibi tam tur çevirme sakıncalı bir durum. Ve test edildi araç hiçbir sıkıntısı yokmuş çok şükür zaten aracın problemi tekerin biri kaldırıma çıktığında oluyordu. Bu da araç kasılmış bir haldeyken direksiyonuda çevirmek aracı dahada kastığı için direksiyon bu şekilde tepki veriyormuş.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt