Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2011 Leon Yan Aynalar

benim ekran da dot matrix değil ve öyle ayarlar yok. Vag com ile şuan hatırlamadığım bir başlığın altında senkronize ayna ayarlama tarzında bir seçenek vardı ve seçiliydi. Onun tikini kaldırınca muhtemelen ayrı ayrı oluyordur. Ben denemedim ama kesin olarak gördüm.
 
Evet menü işini kurcaladım ama benim aracımın paketinde yok. sadece vag-com'lada yapılıyorsa o işe girmek istemem :) Bakımı geldiğinde serviste ayarlatırım olmadı. Herkese yorumları için teşekkürler.
 
bende öyle birşey olmadı tek tek ayarlanıyor normal olarak ama geri vitese taktığımda sağ aynanın arka lastiğin orasını göstermesi çok kullanışlı olurdu
 
bende öyle birşey olmadı tek tek ayarlanıyor normal olarak ama geri vitese taktığımda sağ aynanın arka lastiğin orasını göstermesi çok kullanışlı olurdu

söyledgnz bu özellık bmw'de vardı sanırım. bizimkılrdede olsaydı harıka olurdu park ederken hep ayarlamak zorunda kalıyorum :S:s
 
2004 skoda superb elegance aracımız vardı onda da geri vitese taktığında sağ dikiz aynası nereye ayarladıysanız orayı gösteriyordu
 
ben bu özelliği seviyorum yahu, aynayı sürücü değişmediği sürece ayarlamak zorunda kalmıyorsunuz. Şehir içi tek seferde 2 aynayı birden dışa, şehirler arasında 2 sini birden içe tek hamlede çabucak yapıveriyorsunuz. Ayarları 1 kez yaptınız mı sonrası kurcalanmadığı sürece çok kolay halloluyor.
 
Mecbur öyle yapıyoruz ama çok saçma bir sistem kurmuşlar bunun yerine geri vitese taktığımızda otomatik aşağı inen sağ ayna olsaydı süper olurdu :)

Geri vitese takıldığına Sağ Aynanın aşağı inmesi

Not Bu fonksiyon MFD menüye eklenmesine rağmen bende çalışmadı neden olarak ise hafızalı koltuklarla beraber çalışıyor olabilir rivayeti var

Ana Menü "Select" "Central Elektrik" " Long Coding Helper" Byte 4 değerinde Bit 3 değerlerini aktif yapıyoruz

"Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler" isimli konuda bu bilgi yer alıyo ama aktif hale getiren armıydı bilmiyorum :confused:
 
geri vitese taktığınızda aynanın aşşağıya inmesi durumu yanlızca hafızalı koltuk,dsg olması şart yani en azından altea xlde böyle olması gerekiyor. seat wagcom un haricinde ayarlamayı sadece dotmatrix bilgi ekranı olan teknoloji paketli araçlarda yapabiliyorsunuz.
 
Bu tür ayarları serviste yaptırabilir miyiz? Kendim yaparak risk almak istemiyorum da :) Yan aynanın geri vites ile çalışmasında hafızalı koltuk olması çok büyük ihtimal gibi.
 
Geri
Üst Alt