Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2010-11 Makyajlı Kasa Cupra Ön Tamponu

kismetse bugun oglen aliyorum tamponu. nereleri parlak siyah boyatmaliyim nazil gusel olur yardumci olabilirmisiniz
 
fatih kardeşim sanırım bir takım şikayetin var ve mağdur olmuşsun bunu buradan paylaş hepimiz bilelim.belki bir yanlış anlaşılma veya iletişim kopukluğu gibi vs.gibi bir olay olmuştur umarım.kısa zaman içinde cvp.yazılmazsa yönetim tarafın gereken yapılacaktır..
 
fatih kardeşim sanırım bir takım şikayetin var ve mağdur olmuşsun bunu buradan paylaş hepimiz bilelim.belki bir yanlış anlaşılma veya iletişim kopukluğu gibi vs.gibi bir olay olmuştur umarım.kısa zaman içinde cvp.yazılmazsa yönetim tarafın gereken yapılacaktır..

cezmi abi olay şöle oldu fark ettinizmi bilmiyorum ama burdakı ilanı acan onur ,sahibindendeki ali diye bir arkadaş onunla irtibata geçtim tutarsız bi konusması vardı anlaştıkdan sonra bana pazartesi gecesi mesaj cektı 2 de bostancı sanayide oolmamı söledi .bende iş yerinden izin alarak ve parayıda denkleştirerek bostancı sanayiye gittim.
arkadaşı aradım bana 15-20 dakkika geçkalabileceğini söledi ok dedik . aradan bi yarım saat gecti tekrar aradım ,tamponun karşıdan geldiğini getiren arkadaşların bostancıyı bilmedikleri için göztepede onları beklediğini söledi,bunada tamam dedık bi yarım saat sonra tekrar aradığım da geldiklerini ve tamponu araca yüklediğini yolda olduğunu söledi bende ustamın yanında tekrar beklemeye başladık tahminen bir yarım saat daha gecti tekrar aradığımda bu sefer telefonlarıma cevap vermedı 10-15 sefer aradım hiçbir aramama cevap vermedi saat e bu arada 4 gelıyodu ,sinirli ve ustamada mahcup olmuş bir şekilde ayrıldım iş yerime dönuyodum bu arada sitede satısı yapan onur arkadaşımız aradı benı kendını tanıttı ve dıyer cocuğun tamponu araca koyarken kırdığını ve sana söyliyemediğini bu yüzden telefonlarına bakamadı dedi tabi hararetli bi kouşma gectı aramızda ona iş yerinden izin aldığımı parayı zor denkleştirdiğimi ama beni 2 saate yakın beklettiğinizi söyledim vs ve bana isterse başka bir tampon verebileceğini söyledi,onada ok dedim ama oda olmadı eryaya tampon gelmedi vs vs , ne tamponu alabildim bir günüm boşa gitti denkleştirdiğim para başka yerlere kulandım .
bu durumu sizlerle baylaşmak istedim bu ilanın gerçekliğine ben inanmıyorum diyer arkadaşlarında bilgisi olsun istedim,herkeze saygılar hayırlı haftalar.
 
Geri
Üst Alt