Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2007 leon stylance kumandadan cam ve aynaları kapama

arabayı anahtarla kilide sok öyle aç sonuna kadar beklet camlar o sırada kendiliğinden açılıcaktır, sonra arabayı kitle camlar sonuna kadar kapanıcaktır bide böyle dene
dediğiniz oluyor ben aynı işlemin kumanda ile uzaktan yapılamadığından bahsediyorum
 
konu daha önce açılmış olabilir ama net bir bilgi göremedim. camlar ve aynalar kumandadan kapanmıyor ne yapmak gerekir. servise mi başvurmalı yoksa sanayideki bu işlerle uğraşan esnafa mı?

Hocam Bendede 2006 var vag store sayesinde camları yaptırdım bayağı bir özellikde ekledim aynalara diğer forumlara falan baktım olmaz diyorlardı sordum adam dediki yaparım aynalar olmuyor onun için bir modül takıyormuş aynaları da kodalayabiliyormuş yaparım dedi 100 tl dedi ama serviste daha pahalı bu abimiz bi aracılıkla 150 tl ye bana özelliklerin hepsini açtı ayna hariç bayramdan sonra aynalarıda düşünüyorum :)
Anlıyacaginiz orjinalinde yok bunlar :)
 
Geri
Üst Alt