Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 seat leon hiz problemi

Ben de 190 yapabildim en fazla

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sibop ayarı eski araçlarda vardı teknoloji ilerledikçe motorlar sibop ayarını otomatik yapmaya başladı. O açıdan aracınıza yapılıp yapılmadığını öğrenin sanayiye gitmeden. Eğer yapılıyorsa kesinlikle yaptırın motor çok rahatlıyor performans kesinlikle artıyor.
 
Yüksek süratlara ulaşmak için arabanın kondisyon olarak iyi durumda olması lazım. Motor yorgun da olabilir veya belki ateşleme yetersizdir, araç lpgliyse belki lpg bakımları ve ayarları kötüdür fren balataları aracı sıkıyor olabilir lastikler yola fazla yapışıyor olabilir. Yani çok ama çok sebebi var anlayacağınız. Motor ustası bir fikir yürüttü mü peki ?


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
LPG ustasina goturdum sorun yok dedi bilgisayara bagladilar araci ariza gecmiside yok dedi. Egzost tikali olabilir bi baktir dedi. Egzostcu bu orjinal egzost dedi sorun yok dedi.7Motorcu ariza sknt olsa ikaz verir dedi. Baska motorcu bu hiz normal dedi. Vs vs yani. Arac yorulmamis sakin kullanilmis arac. Fakat katalizorden once boruyu ayirttirdik denedik araba 7000..7500 devirlere cikiyor bosta veya yolda ama kat. Yerine baglatinca 6000 deviri gecmiyor. Onu anlayamadim

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Belki de aracın eski sahibi motoru güzel açamadı sağır oldu araç. Katalizör belli bir süre sonra tıkanabilir belki ayırınca rahatlamıştır. Ancak emisyon yüksek çıkar katalizörü iptal ederseniz.


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt