Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Orijinal egzoz spirali.

wanted007

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2019
Mesajlar
725
Yaş
37
Arkadaşlar gecenlerde egzoz spiralini değiştirdim. Orijinali olmadigi icin universal takildi. Aracta soguk motorda titresim meydana geldi. Yani soguk motorda spiraller titresimi kasaya veriyor. Belli km yapinca geciyor ama oncesinde olmayan durum mide bulandiriyor.. Orijinalleriyle degistirmek istiyorum. Elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. Katalizorun onunde oldugu icin belki degistirip saklayan biri olmustur :) buradaki egzozcularda bulamadım maalesef..

Not: aracin cikisi cift bogaz oldugu icin iki adet spiral lazim. Borusu lazim dehil sadece spiral kismi kesilip gonderilebilir :)
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2021-10-04-04-53-08-681.jpeg
    Screenshot_2021-10-04-04-53-08-681.jpeg
    728.9 KB · Görüntüleme: 36
Geçmiş olsun kardeşim. Benim spiralleride bu yüzden değiştirmek istemedi sanırım usta. Bunlar yumusak patlayana kadar devam demişti. İllaki vardır komple egzoz yapan boşta tutan. İnş bulursun
 
Geçmiş olsun kardeşim. Benim spiralleride bu yüzden değiştirmek istemedi sanırım usta. Bunlar yumusak patlayana kadar devam demişti. İllaki vardır komple egzoz yapan boşta tutan. İnş bulursun
Aynen kardesim vw grubu spiraller piyasadakilerden cok cok daha esnek yapida. Aslinda farkindaydim ama egzozcuya guvendim sorun olmaz yok hic sıkıntı cikarmaz vs vs .. sonuc sıkıntı cikti ve malin arkasinda durmadi :D sorunu sansiman kulagi vs ye atmak istedi. Oncesinde olmayan sorun sanziman kulagindan yapabilirmis :D

İsin daha kotusu spiralleri sokerken hurdaya cikardi. Baska egzozcuya gittim normalde orijinal spiraller kucuk deliklerde olsa tamir edilebilir ben tamir ederdim deyince daha da ofkelendim :( vallahi artik ustalara hakkimi helal etmiyorum...

Neyse bakalim arayistayim. Warex falan taktıranlarin ellerinde olabiliyormus. Bir ihtimal vardie forumdan birinde dedim :)

Senin de aklinda olsun kardesim spiraldeki kucuk delikler tamir ediliyormus..
 
İşte o tamir edicek ustayı bulmak mesele. Herkes işin kolayında artık. Geçmiş olsun. Bende duyar görürsem haber ederim sana.
 
Aynen kardeşim o konuda sonuna kadar haklisin. Kolay kazanc yerine bizi dusunen birisini bulmak zor olan... Sagolasin kardesim duyar görürsen cok makbule gecer :)
 
Birini buldum sayilir. Cuma kargoya cikaracak insallah. Polodan cikma kisa sure kullanilmis ama kenarda cok yatmis. Umarim sikintisizdir :) kaldi 1 tane daha bulmak...
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2021-10-06-21-43-33-234.jpeg
    Screenshot_2021-10-06-21-43-33-234.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 25
Arkadaslar bir tanesi suan elimde. Diger tekini halen aramaktayim. Duyan gören satan varsa iletisime gecerse sevinirim..
 
Arkadaşlar biraz zor oldu ama diğer tekini de buldum cok sukur. Bu da audi a3 2017 dizelden çıkma :) diger spiralle ayni boy ve bogum sayisinda. Uzerinde camur pislik var biraz kaliplasmis. Yikamacimda yikatip taktiracagim. taktırdıktan sonra titresimdeki son durumu guncelleyecegim.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2021-10-23-15-32-12-102.jpeg
    Screenshot_2021-10-23-15-32-12-102.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 12
Oo hadi gözün aydın. Taktır bakalım nasıl olucak.
Allah razi olsun kardeşim. Valla sabahlari cildiracam yoksa. Araci calistiriyorum rolanti yuksek olunca bir titreme oyle boyle degil 3-5 dakika sonra duzeliyor ama okula varmis oluyorum gun icinde soguk motor yine ayni :D bakalim haftaya montajı yaptiririm insallah. Umuyorum spirallerin icine etmez usta :)

Bu arada spiral bulmak acayip zormus. Sen sen ol kardesim kurtarir yanı varsa elletme.
 
Geri
Üst Alt