Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yunus abi özellikle seni bu yarısmada gormek istiyoruz:D

keşke vaktim olsada gitsem. ama pederde bana gıcığına girerse hapı yutarız :D

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

ÇEVRECİLİĞİ teşvik etmek amacıyla Peugeot tarafından başlatılan “Peugeot Eco Cup” yarışmasında kazanan otomobil kazanacak.



Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 18 Avrupa ülkesinin katılacağı yarışta, Peugeot’nun dizel motorlu modelleri kullanılacak. Yarışmacılar, 207, 308, 3008 ve 5008’leri kullanıp, mümkün olan en az miktarda yakıt tüketerek Paris-Cenevre arasındaki 1000 kilometrelik mesafeyi kat etmeye çalışacaklar.

YARIŞTIĞINI KAZANACAK
10 Şubat tarihine kadar http://ecocup.peugeot.com/tr adresinden başvuruyla katılabilinen ve jüri tarafından her ülkeden dört araç için dört farklı adayın seçileceği yarışmada, her model kategorisinde en az yakıt tüketimini elde eden ekip, kullanmış olduğu modelin “0” km’sini kazanacak. Birinci gelen ekibe, ödüllerini 2 Mart tarihinde Cenevre Otomobil Fuarı’nın basın günleri çerçevesinde Peugeot Standı’nda düzenlenecek tören kapsamında verilecek.


bunlar ama pug vercek yahu :D
 
bizim 308le her turlu girerim aslında :D
 
tüh
paris cenevre arası git gel yapardım ben ya
 
Emre adam bedava araba vercem diyor sen pug diyon yahu :D:D:D iyiki de kaçırmışın valla kazansan burdan atıp tutardım kesin bu adam pug alıp gelecek diye...
 
kanser eder adamı bu yarışma.. :D :D
 
Geri
Üst Alt