Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Bizim arabada yolcu tarafıda ağırlık sensörü var mı? Yani Allah korusun herhangi bir kaza durumunda yolcu koltuğu boş ise hava yastığı açılıyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Bizim arabada yolcu tarafıda ağırlık sensörü var mı? Yani Allah korusun herhangi bir kaza durumunda yolcu koltuğu boş ise hava yastığı açılıyor mu?
ağırlık sensörü olup olmadığını anlamanın en iyi yolu yan tarafa birini oturtup 20-30km/h'yi geçmek..göstergede lamba da yanar ama sensör varsa ötmeye başlar zaten araç kemer takımı için..velakin kemer takılı değilse %99 Varol abinin söylediği gibi airbag açılmaz..
emniyet kemeri uyarısı yoksa ağırlık sensörü nasıl olsun zaten o zaman Murat..
Yiğit zaten ağırlık sensörü var demiyorum ki? Kaza anında yolcu koltuğu boşsa airbag patlıyor mu diyorum? Sadece sürücü airbagi açılan İbiza gördüm de? Nasıl oluyor onu soruorum ağırlık sensörü yoksa?