Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yol yardımı lütfen..

akin

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eyl 2009
Mesajlar
1,867
Yaş
42
arkadaşlar bu cuma günü yada hava durumuna göre cumartesi balıkesir-akçaya 10 günlük tatile çıkıyorum.yol şartları nedir neyle karşılaşabilirim güzergahdaki arkadaşlar yazarsa, can ve mal güvenliği için çok iyi olacak.

güzergahım: eşkişehir-bozhöyük-mezitler mevkii-inegöl-bursa-balıkesir-edremit..(özellikle mezitler mevkii ve b.esir edremit arası yokuşlar virajlar)
 
Eskişehir bozhöyük civarı kar olabılır kutahyada okudugum surece o yollarda cok zorluklar cekmıstık:D
 
Aman abi dikkat et.

Mümkünse en güvenli güzergahı seç..
 
abi hiç kafana takma bozüyükten bileciğe dönmediğin srüece yol artık çok rahat. ciddi şekilde virajlar ıslah edildi diyebilriim. taş çatlasa 20 30 km virajlı kaldı. kar konusuda çok sıkıntı olmaz o yol kolay kolay kapanmaz açık tutulur.
 
İnegöle geldiğinde ''Orhan''da inegöl köftesini yemeden geçme abi:D eskişehir-bursa-inegöl arası 2 şerit 1 şerit olarak gidiyo önemli olan balıkesir sonrası :) balıkesirden sonra tek şerit ve ara sıra çift şerit oluyo ve virajlı ve tehlikeli biraz.Şimdiden iyi yolculuklar :)
 
teşekkürler arkadaşlar..
yol güzergahı zaten karış karış bildiğim yol,endişem kar durumu idi yunus emre büyük ölçüde yararlı oldu..

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Dikkatli git gel abi..

okeydir alp..

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Balıkesir dağlarını geçerken dikkat et Akın biraz virajlıdır ve tek şerittir.

biraz düzeltmeye çalışıyolar şerit sayısı falan artıyo ama çoğu yerde halen tek şerit.tek şerit önemli değil de geçen o yol kardan kapandı diye haber geçti ajanslar..

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

İnegöle geldiğinde ''Orhan''da inegöl köftesini yemeden geçme abi:D eskişehir-bursa-inegöl arası 2 şerit 1 şerit olarak gidiyo önemli olan balıkesir sonrası :) balıkesirden sonra tek şerit ve ara sıra çift şerit oluyo ve virajlı ve tehlikeli biraz.Şimdiden iyi yolculuklar :)

genelde ''zeynel'' de mola veriyorum ama değişiklikde yarar vardır.madem tavsiye ettin bu seferde orhan da duralım. ;)
 
Abi iyi yolculuklar . benim tek bir önerim var: yavaş sür. Geç kaldın desinler geçmiş olsun demesinler diye bir söz var. İyi eğlenceler:)
 
Mezitlerin yol durumu iyi olsa bile bu havada orda kar olabilir,Özellikle kamyon ve tırlara dikkat derim o bölgede...Susurluk - Balıkesir arasında yol yapım çalışmaları vardı bi zamanlar şu an nedir bilmiyorum orası çok berbat oraya dikkat derim..

Akçaya gitmişken ören'e de uğra derim orasıda güzeldir..Akçay'da orjan sitesine çok takılırım yazları çok güzel yer discosu filan var,kışın ne haldedir oraları bilemiyorum..:)

Bursadan geçerken izmir yolunda iskender yemeyi ihmal etme derim ayrıca..:Dsonrasında susurlukta yörsanda da bol köpüklü bi ayran iyi gider..:)gece gece canım çekti be..:D :D
 
Geri
Üst Alt