Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yol bilgisayarı

engindokur

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eki 2019
Mesajlar
111
Yaş
41
Arkadaşlar yol bilgisayarı nasıl sıfırlanır km tüketim vs.
Birde hız sabitleme nasıl çalışır biri anlatabilirmi
 
istediğiniz yol bilgisayarına geldiğinizde direksiyondaki sağ ayar butonuna basılı tutarsanız o seriyi sıfırlayacaktır.

Örneğin;

Ortalama Yakıt - Yakıt Alımından İtibaren seçili iken, basılı tutun sıfırlar, tek basınca başlangıçtan itibaren, tekrar tek basınca uzun süreli arasında geçiş yapar.

Hız sabitleyici için,
Sinyal kolu üzerindeki butonu on konumuna getirin, sistem devreye girer, göstergelerde sistemin devrede olduğuna dair ışık yanar ya da yol bilgisayarı ekranında araç toplam km bilgisi olan sol alt köşede '---' görünür.

Set butonuna basarsanız mevcut hızı kaydeder ve aracı o hızda tutar ve --- yerine sabitleyeceği hız gelir. Frene basana ya da sistemi devre dışı bırakana kdr o hızı korur.
Devre dışı kaldığında hız ibaresi küçülür, Res butonuna basarsanız ayarlı hıza geri döner, set butonuna basarsanız mevcut hızı yeni hız olarak devralır ve hızı korur. Set ve res butonlarına sistem devredeyken basarak hızı arttırıp düşürebilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt