Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yol bilgisayarı

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,910
Yaş
38
arkadaşlar leonda ilginç bir durum var. daha önce bir kaç kez farkettiğimde kazara oldu diye düşündüm ancak bugün ankaradan gelirken aynısı olunca konu açmak istedim.

sorun yol bilgisayarı 2 nolu ekranı kendi kendisine sıfırlanıyor.

bu neden olur yada neye bakmak gerekir?
 
bi leonum olsaydıda bakıp düşünüp kafa yorup bi fikir vereydim sana yunusum..:(
 
servise girip çıktıysa yada aracın toplamda kullanma saati 99 saati aşınca 0 lıyo sanırım =)
 
abi benm bildigim 2 no genel ozellk ama neye gore sarıyo onu bende cozemedim. onun dısında senin yaktırdıgın ortalamayı bence araba pc si hadi len ordan diyip paso reset atıyo olabilir:D
 
servise girip çıktıysa yada aracın toplamda kullanma saati 99 saati aşınca 0 lıyo sanırım =)

yok şöyle anlatayım. sabah 8:30 da ankaradan çıktım polatlıdayken baktım 760 küsür bir km nin ortalama verilerini gösteriyordu 7,4 görünüyordu ortalama 1 nolu ekran 5,5 du sonra oğlakçıya geldiğmde bakaym dedim 5,6 gördüm bir an şaşırdm düşmemesi gerek deyip km sine bakınca sıfırlandığını gördüm ki bu arada elim tuşlara hiç değmedi :confused:
 
Yunus'um o gün de anlamamıştım neden olduğunu şimdi de anlamadım kardeşim..
 
Emre bu ikinci genel veriler sürekli mi 0 lıyor kendini ? yanı her çalıştırdıgında kendini 0 laması gıbı ?
 
Geri
Üst Alt