Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yol bilgisayarı hakkında

Ben_Linus

Kayıtlı Üye
Katılım
1 Ocak 2010
Mesajlar
16
Yaş
42
2006 ibiza tdi elegance (makyajlı kasa) aracta yol bilgisayarı yokmu acaba?sadece saat ve dereceyi gösteriyor.
ayrıca araçta 17'' celik jant ve geniş yanaklı hız lastigi var.arac cok sert neredeyse süspansiyon yok gibi.orjinal boyutta lastik ve jant takmalımıyım ?
teşekkürler...
 
15" janta geçersenz tekrardan konfor da baya geri gelecektir.

O araç elegance olduguna göre yol bilgisayarı olmaması laızm. stylence'larda filan oluyo.
 
eğer bulamadıysanız zaten yoktur çok büyük ihtimalle..
 
Silecek kolunda tuş varsa onlara basın ve devir saatindeki göstergeye bakın.

Bir değişiklik yoksa yol bilgisayarı yoktur :)

Orjinal ebatta lastik almanız eski konforu yerine getircektir.

Bende eski aracımda 205/40/17 ince taban performans lastik kullandım 17 jant ile, her çukurda janta pata küte vuruyoruz konfor hiç yok zaten. Lastik ince taban olduğundan darbeleri hiç emmiyor, uzun yolda tam bir eziyet.

Benim aldığım araçtada ince taban lastik vardı, orjinal ebatında yeni lastikler aldım ve yeni kasa elegance çelik jantı taktım. Konfor yerine geldi :)
 
Bizim araçların zaten konforu zayıf birde büyük jant ve ince lastik ile olanıda bitirmiş oluyorsunuz. Kitapçığında da yazan 15 inç için 195x55x15, 16 inç için 205x45x16 ölçüleri vardı diye hatırlıyorum.
 
Geri
Üst Alt