candagli85
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,abilerim herkese selamlar
Yılbaşında da bir organizasyona ne dersiniz? 🙂
Yılbaşında da bir organizasyona ne dersiniz? 🙂
@ULU 2 dakikada 20 senelik maziye soktu çıkardi bizi20 senedir yılbaşında yaptığımız en büyük organizasyon evde çekirdet çıtlamaktı 🙂🙂🙂 star teleon interstar zamanları vay be 🙂) nerdeeee oo eski yılbaşı kutlamaları, nesrin topkapııı 🙂🙂🙂🙂
@ULU o zaman scw unutulmaz bir yılbaşı partisi düzenlemesi gerekmez mi 🙂
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@ULU 2 dakikada 20 senelik maziye soktu çıkardi bizi![]()
film şeridi gecti üzerimden
![]()
ben bu travmayla bu yilbasi naparim bilmiyorum
![]()
Burda Bitmez..
Yilbasinda GOP da arac icinde tv seyredek..benim her yilbasi degisik yerlerde girmek gibi bir talihsizligim varsevgili Can bizim ailecek bir yılbaşı kutlama merasimimiz yok maalesef ya, o yüzden hayatımızı tv başında geçiriyoruz ama kopmak isteyen arkadaşlarım elbet vardır iştirak edeceklerdir, belaya bulaşmayın yeter 🙂🙂
[doublepost=1449647253,1449647191][/doublepost]
dayım benim ya, nesrin topkapılara kadar gittik baksana, maziye nerelerden ulaşabiliyoruz işe vay be .. duygulandırsın @murateren dayı 🙁🙁
Cok iyi düşünmüşsun abi arabada dev ekranda tv keyfi cok mantıklı ☺Yilbasinda GOP da arac icinde tv seyredek..benim her yilbasi degisik yerlerde girmek gibi bir talihsizligim var![]()
![]()
![]()
Kafa güzel herkes yilbasi diye bagiriyor mekan galeria otoparki ne alaka etrafina bak 6 tane sap..otoparkta Nastasya kinski olmaz tabine isim var orda nasil geldim hala cözemedim
![]()
![]()
Burda Bitmez..