Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olumsuz olarak gördükleri yükselen fiyat o bile clio rs corsa opc vs araçların çok çok gerisinde ayrıca makinanın manuel gelmesi ayrı bir güzellik oldu 🙂
daha sportif iç mekan olması gerekirken çok sade bırakılmış.tamam pavyon havası olmasın ama insan iç göğüs ve konsolda sportif kaplama ve çizgiler bekliyor insan böyle araç alınca.leon cuprada sade iç olarak rakiplerine oranla.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.