Yeni proje..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYDKRD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AYDKRD

Kayıtlı Üye
IMG_5047.JPG arkadaşlar selam şu an hali hazırda sağdan çift çıkış yaptırmış orjinal susturucudan bağlantı almıştım..
Şimdi performans almak adına ses öyle pek istemiyorum. Dizayn oto Savaş ustanın yaptığı bir sistem gördüm..
Seat Spor egzoz un mantıken aynısı orta susturucu orjinal son iki çıkışa iki susturucu koyucam.
Kafama takılan şu.
Seat sport sistemi muayeneden geçiyor. Bunu yaptırdığımda muayaneden geçer mi?
Link altta mevcut, yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var.. üstte olan foto şuan ki hali.

Ekli dosyayı görüntüle 14819 arkadaşlar selam şu an hali hazırda sağdan çift çıkış yaptırmış orjinal susturucudan bağlantı almıştım..
Şimdi performans almak adına ses öyle pek istemiyorum. Dizayn oto Savaş ustanın yaptığı bir sistem gördüm..
Seat Spor egzoz un mantıken aynısı orta susturucu orjinal son iki çıkışa iki susturucu koyucam.
Kafama takılan şu.
Link altta mevcut, yardımlarınıza fikirlerinize ihtiyacım var.. üstte olan foto şuan ki hali.

Abi roccolana kuvvetli motor var. 1.4 ü biraz kasabilir bu sistem.

Ekli dosyayı görüntüle 14819 arkadaşlar selam şu an hali hazırda sağdan çift çıkış yaptırmış orjinal susturucudan bağlantı almıştım..
Kafama takılan şu.

Valla o zaman sıkıntı yok abi 🙂

Min +5 beygir alırmışım.. Savaş ustayı bilirim boş adam değildir bakıcaz ay sonu inşallah..

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt