Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni leon için led park lambası...

bende istiyodum ama az yandığı için takmamıştım onun yerine turuncu park ampülleri aldım.şimdilik göze çok hoş görünüyo xenonlarla birlikte ama sıkılınca kesinlikle bunu denicem
 
benim park ampulleri de led ama böyle bişi değil..
sanki tek led varmış gibi hatırlıyorum..bu yeni bişi midir. ??
 
sendekiler bayaa sağlam yanıyo yahu göz alıyo resmen açı tutunca..
 
Eski kasalarda led kullanımı problem çıkarmıyor. 4 ledli SVS T10 marka lambaları tavsiye ederim.

12455425_nrg.jpg
 
Eski kasalarda led kullanımı problem çıkarmıyor. 4 ledli SVS T10 marka lambaları tavsiye ederim.

12455425_nrg.jpg

işte ben bundan kullanıyorum. hem parklarda hemde plaka aydınlatmasında.

ancak abi bu bende iç aydınlatmalara taktığımda bilgisayarda iç aydınlatma ampülleri voltajı (yada amperi tam hatırlamıyorum) hatası veriyordu.
 
Yeni aracıma 3. modifikasyon olarak ledli park lambası taktım. Az akım çektiği için araç arıza olarak algılıyor. Bunu gidermek için bir duy seti ile paralel olarak başka bir ampul daha bağladım. Orjinaline de ledli park lambasını taktım. İçeride kalan sonradan taktığım duylu ampulü yuvarlak kapağın dışına çıkardım. Yani aracın kaputunun altını aydınlatıyor. Dışarıdan gözükmüyor ama aracın kaputunu açtığınız zaman içerisini aydınlatmış oluyor. Karanlıkta çok işe yarar.

fotoraf0417.jpg

fotoraf0413.jpg

fotoraf0414.jpg

fotoraf0415.jpg
 
çok güzel olmuş elin değdiği hemen belli oluyor murat
 
Geri
Üst Alt