Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni lastik ne alayım?

bugün arabayı servise götürdüm. Şu andaki lastiklerimin ömrü dolmak üzere olduğu için bir sürü ustayla bilgi alışverişinde bulundum. Ya şu anki lastiğimi yani turanza yı tekrar almamı önerdiler ya da kumho nun iyi bir serisi varmış. Söylediler unuttum şimdi. Neyse, bu ikisini kullanmış arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi acaba ? Çok yararlı olur
 
turanza dusunmeyim derim bu saatten sonra. cok sert bir lastik.
good year efficient grip bence dogru bir secim olacaktir. sahsi fikrim olarak.

eger maddi olarak skinti yok ise continental contisport3 fazlasiyla iyi bir lastik.
 
hayırlı olsun

konu acılmısken 225 40 18 en ıyısı P ZERO mu?? su anda aracımda dunlop var aracta 30000km de
 
Continental contisporcontac3 le 20binden sonra korkararak 40bine ramak kala dayanamayıp çöpe attım. 20bine kadar çok keyifli ama 30binden sonra korkunç kötü bir lastik. paranla rezil olmak istiyorsan Continentalden şaşma :mad:
 
valla benim şu andaki arabamda dunlop sportstresponse diye bi model takılı arabam altea xl. leonda michelin energy takılıydı 70000km kullandım çok memnun kaldım. sonrasında kumho sp sport taktım facia bir lastikti. konfor performans yol tutuşu michelini aratmadı. lassayı buyuk sozume tovbe ama asla hiçbir arabamda kullanmam.
 
hayırlı olsun

konu acılmısken 225 40 18 en ıyısı P ZERO mu?? su anda aracımda dunlop var aracta 30000km de
arkadaşım s2000'de Goodyear Eagle F1 Asymmetric kullanıyor, çok memnun.. senin ebata göre de olması lazım o modelde..
 
hayırlı olsun

konu acılmısken 225 40 18 en ıyısı P ZERO mu?? su anda aracımda dunlop var aracta 30000km de

Kumho MX serisini tavsiye ederim Şemun. Yarı slick desenl kuru zeminde mükemmel tutunuyo. Ancak ıslak zeminde ve kışlık koşullarda rezalet. Aracında kışlık lastik takımı varsa tavsiye ederim.
Ama kışlık lastik kullanmıyosan 4 mevsim lastik alman daha iyi olur.
 
konfor istiyorsanız kesinlikle en yumuşak hamurlu michelin i tercih etmelisiniz en konforlu ve sessiz lastikleri michelin yapıyor....:eek:key: ben Dunlop Sportmaxx TT kullanıyorum fakat bildiğim en konforlu lastik michelin ve herkes bunu bilir....
 
Geri
Üst Alt