Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yeni lastik ne alayım?

sağolun arkadaşlar.ya lassa revo yada good year efficientGrip alacağım.ilginize teşekkürler.kumhonun rezilliğini daha önce yaşamıştım.
 
sağolun arkadaşlar.ya lassa revo yada good year efficientGrip alacağım.ilginize teşekkürler.kumhonun rezilliğini daha önce yaşamıştım.

aklın yolu bir =)
bahsettiğiniz iki lastiği de kullanmadım ya da çevremde kullanan yok yorumlarını bilemiyorum..internetten biraz araştirip öyle alın derim..lastikçilerin sözlerine pek güven olmuyor...
 
bridgestone turanza er 300 şiddetle tavsiye ederim...önlere iki adet aldım eskilerde aracın üzerindeki orjinali aynısı idi ama bu aldıklarım çok yumuşattı aracı mükemmel oldu diyebilirim...
 
valla şunu söyliyeyim lastikçilerin önerilerine bakma onlara güven olmuyor.kararını ver git bunu alıcam de.
 
Continental derim baska birsey demem.Almanyada en cok tutulan ve test degerleri yüksek lastik o.alternatif hankook da olabilir.bende bridgestone potenza var güzel ama hafif ses yapiyor.
 
önde lassa revo arkada impetus2 var
daha önce önde de impetus2 vardı revo ile yeniledim
revonun deseni göze hoş gelmiyor bide yere sanki yayılıyor her baktığımda havası inik gibi geliyor ama inik değil
impetus2 ler o kadar yayvan değil
ama dikkatimi çeken revolar impetus2 ye göre daha yumuşak olduğundan çukur ve hız tuzaklarında fazla zıplatmıyor
 
ilerleyen zaman içinde düşüncelerinizi yazarsanız sevirim.
iyi günlerde kullanın.
 
Geri
Üst Alt