Nevzat0138
Kayıtlı Üye
selam arkadaşlar ben kayseriden 2003 model ibiza signo aldım exper yaptırdıgımda aracın önden ve arkadan direkler ve şaselerde en ufak hasar olmadıgından full boyalı olmasına ragmen aldım km 217 bin de alır almaz triger ve devir daim seti başta olmak üzere yeniledm yaglar ve filtreler şimdi bir kaç sorum olcak
1. aracı kaldırdıgımızda direnksiyon kutusundan terleme başlangıcı var dendi sıkıntı olmaz yag eksiltirse ekle devam et dendi sıkıntı olur mu ilerleme gibi
2. rolantide araç dizel araçdan farksız çalışıyor normalde de o şekilde
3.araçdan kronik trim sesleri geliyor sagdan soldan bunlar normal mi
4.bu gögüsdeki klima peteklerinde ve sürücü cam kontrol ve aynalar kontrol yeri deformeli nasıl halledebilirim özellikle havalandırma peteklerini nerden temin edebilirm
5. birde seat ibiza bagaj yazıları n11 de 33 liraya satılıyor alan oldumu acaba kalite nasıl cok sordum kusura bakamyın 😀
genede ibiza candır der geçerim

1. aracı kaldırdıgımızda direnksiyon kutusundan terleme başlangıcı var dendi sıkıntı olmaz yag eksiltirse ekle devam et dendi sıkıntı olur mu ilerleme gibi
2. rolantide araç dizel araçdan farksız çalışıyor normalde de o şekilde
3.araçdan kronik trim sesleri geliyor sagdan soldan bunlar normal mi
4.bu gögüsdeki klima peteklerinde ve sürücü cam kontrol ve aynalar kontrol yeri deformeli nasıl halledebilirim özellikle havalandırma peteklerini nerden temin edebilirm
5. birde seat ibiza bagaj yazıları n11 de 33 liraya satılıyor alan oldumu acaba kalite nasıl cok sordum kusura bakamyın 😀
genede ibiza candır der geçerim