Yeni Kasayla Birlikte Nihayet Hayalet Geliyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LKTN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LKTN

Kayıtlı Üye
Forumdaki arkadaşlar bilir. Bir zaman önce Leon' uma hayalet gösterge takmak için bir kendimce bir takım araştırmalara girmiştim. Ancak yarıda kalmıştı tabii ki 😀 VAG Grubunda önemli bir yeri olan LEON' a da hayalet göstergenin neden hala gelmediğini de yadırgıyordum açıkçası. Ancak nihayet Seat araçlarda da hayalet gösterge artık göreceğiz. Şu an için yeni kasa Ateca da kullanılacak ve çok büyük ihtimalle yeni Leonlarda da göreceğimiz hayalet göstergeler. Hayırlı olsun 🙂

NOT: Bir sonraki seri üretimle birlikte çok büyük bir ihtimalle opsiyonel olarak satışa sunulacak sanırım. Yeni kasayı beklemeyecekler gibi görünüyor.

bu da canlı videosu 🙂

Ekli dosyalar

• alexa_ateca_8.jpg
    alexa_ateca_8.jpg
    75.8 KB · Görüntüleme: 167
  • alexa_ateca_9.jpg
    alexa_ateca_9.jpg
    47.2 KB · Görüntüleme: 127
Son düzenleme:
Detaylara mystic magenta atmışlar . Yadırgadım şimdilik , bir gözümüz alışsın eyyorlarız daha 😉

Geç bile kaldılar

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: LKTN
+4 bin ya da +6 bin arası eklerler mi ? Az mı söyledim yoksa ?

+4 bin ya da +6 bin arası eklerler mi ? Az mı söyledim yoksa ?
En az 8bin ekler yada kabul edilebilir bir opsiyon birleşmesi sunarlar uygun olması için led aydınlatma ve iç konfor paketi ekstra da multimedya ve dijital (hayalet) gösterge gibi birşey olur

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bencede geç bile kaldılar bu özellik için, biran önce uygulamaya geçerler inş.
[doublepost=1512461920,1512461884][/doublepost]bencede geç bile kaldılar bu özellik için, biran önce uygulamaya geçerler inş.

• Beğen
Çok güzel golflerde görüyoruz golflerde sonradan sipariş 8000 tl en son sorduğumda montaj hariç

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Fiyat büyük ihtimale can yakacak. 8000 tl verdikten sonra zaten makyajlı opsiyon olarak eklenmişini alabiliriz diye düşünüyorum 😀

Biz ölmüşüz beyler ... Ağlayanımız yok sadece ! 8.000TL'nın izahı yok !

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt