Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni işe girmeyi planlıyorum. Fikirleriniz?

ekarakurt

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
98
Yaş
37
Arkadaşlar Merhaba,
Isparta'da bir oto yıkama ve kuaför salonu açmayı düşünüyorum. Bu konuyla ilgili sizlerin fikirlerini de almak istedim. Açmayı düşündüğüm iş yerinde iç ve dış yıkama, pasta cila ve kuaför hizmetleri vermeyi planlıyorum ayrıca arabaya verilen önem kadar arabanın sahibine de verilen önemi göstermek amaçlı içerisinde lcd tv vs bulunan bekleme salonu falan da yapmayı düşünüyorum. Aracı yıkanırken birşeyler içerek gazete okuyarak tv izleyerek zaman geçirmesini istiyorum hatta biraz abartarak 2-3 bilgisayar koyup internete bile girip eğlenmesini planlıyorum. Adresten araç alıp yıkayıp tekrar adrese teslim kadar herşeyi düşündüm. Ben hiç arabaya dokunmayacağım elemanlar yıkayacak ben sadece yıkama sonunda kontrolü yapıp müşteriye aracını teslim edeceğim. Bunlara benzer aklımda bir çok şey var profesyonellik anlamında. Sizce böyle bir işyeri bu kadar özenmeye değer mi kazançlı bir işmidir? sizlerin şöyle yaparsan yada şu hizmeti de verirsen daha iyi olur dediğiniz birşey var mı? Son olarak ta sormak istediğim şu an büyük şehirlerde yaygın olan buharlı yıkama sistemi nasıl? Buharlı yıkamada aracını yıkatan var mı aramızda varsa fikirleri nedir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
öncelikle Allah utandırmasın diyim. sonra sordugun sorulara cevap vermek gerekise en yakın arkadasımın bu tür bi mekanı var çok şükür ekmek yiyolar. işin en büyük dezavantajı kıs yagmur pis havalarda sinek avlamaları sezonda işler artar(yazın). ama ısparta demişsin orası kucuk bi yer tabi bilmiyorum ama accagın yerde cok önemli araç hinterlandının yüksek oldugu bi yer olmalı ve sana tavsiyem sermayen sağlam olsun müşterinin ayağı alısana kadar sıkıntı cekmezsin. son olarak sunuda belirtim eğer büyük oynamayı düşünüyosun bi sonax zibeart üyeliği fln almadan belirli bi yere gelir tıkanırsın ama dediğim gibi mütevazi kazançlar sağlıyabilirsin.
 
en onemlısı bulundugun bolgede bı pazar arastırması yapmalısın... tuketının ne kadar ıhtıyacı var ( boya koruma, cam filmi vs...)
ıstanbulda olsa daha farklı olabılır kapıya 2,3 ferrarı koy bayılık al iş bıttı sonra ( bı tanıdık bole yaptı gayette ıyı tuttu)
 
ilk müşterin benim abi hatta yardımcı bile olurum hergün gelirim gündüz :D yaz beni bas listeye müşteri :D:D eray abi zaten ıspartada öyle bir yer yok sanayi zaten malum rezalet çiziyorlar aracı buharda sıkıntı olmaz sanırım hatta süper olur cıkmayacak kirler bile cıkar sıcaktan :D 2-3 tane X5 koysak olmazmı :D
 
walla atilla arkadaş çevresinde ne kadar kalite araba varsa koyarız :) ısparta da hiç olmayan çok sağlam biyer düşünüyorum ama bakalım artık şu an pazar araştırmasındayım. Ayrıca arabadan anlayan ve arabayı seven müşteriye önem veren sağlam elemanlar gerekecek. Aklında olan birileri varsa iş kesinleşince görüştür beni
 
hayırlısı olsun
iyi düşünüp iyi karar vermek gerekir bu zamanda
 
Allah utandırmasın Eray, tam benim düşündüğüm hizmeti söylüyorsun bende burada ek olarak böyle birşey yapmak istedim ama babam beni engellemişti... Kesinlikle böyle bir uygulama yaparsan tutar. ;) Ayrıca turizm acenteliği ne oldu açacaktın ama?
 
Allah utandırmasın Eray, tam benim düşündüğüm hizmeti söylüyorsun bende burada ek olarak böyle birşey yapmak istedim ama babam beni engellemişti... Kesinlikle böyle bir uygulama yaparsan tutar. ;) Ayrıca turizm acenteliği ne oldu açacaktın ama?

Abi bende çok düşündüm tutacağına inanıyorum ama pazarı tam olarakta araştırmadan riske girmek istemedim. Turizm acentası da tam açacakken bir kaç sorun çıktı devir alacağım şirkette (vergi borcu vs) o yüzden biraz erteledim ama o işi de düşünüyorum tabi çünkü asıl mesleğim turizmcilik. Bakalım artık inşallah istediğim gibi olursa her iki sektörde de çok güzel planlarım var.
 
bence böyle bir iş yeri için bayiilik şart sonax mantıklı bir fikir bence, seneye bende düşünyorum böyle bir yer allah utandırmasın kardeşim
 
abi gerçek anlamda ekmeğini bi kaç yıl sonra yersin ama bence değer..
 
Geri
Üst Alt