Aleyküm Selam, aracınız daha çok yeni ve bu tür sorunlarınızda direkt Yetkili Servisi'ne gitmeniz en doğru hareket olacaktır. İyi günler.Selamun aleyküm daha yeni aldığım leon fr manuel aracım vites 1 deyken gaz yemiyor arada stop ediyor bide bazen cok geç hızlanıyor acaba neyden kaynaklanıyor ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim araç 3100 km de
Neyden kaynaklanıyor bu bilginiz var mı peki hocamAleyküm Selam, aracınız daha çok yeni ve bu tür sorunlarınızda direkt Yetkili Servisi'ne gitmeniz en doğru hareket olacaktır. İyi günler.
Neyden kaynaklanıyor bu bilginiz var mı peki hocam
Ustam hiç arıza lambası yakmiyor benzinli araç manuelUstadim kotu yakittan tut sensor kalibrasyonu yada arizasina kadar bircok sebep olabilir. Belki sensorlerin biri fabrikasyon hatalidir belki de arac otomatikse sanzimanda problem olabilir en dogrusu @AuralPsynapse in dedigi gibi fazla vakit gecirmeden servise gitmek..
Çok teşekkür ederim Abim yardımcı olduğunuz için servis bulunduğum şehirde olmadığından dolayı aradım servis danışmanını kendisi herhangi bi arıza ışığı yakmıyorsa arızayı tespit edebilmek için test sürüşü yapmamız gerek dedi yolunuz düşerse buyrun gelin arabayı hor kullanan bi insan değilim normalde nasıl oldu anlamadım shell opet disindada yakıt almıyorum.Öncelikle geçmiş olsun. Arabada gaz yememesi olasılıkları ateşlemesinde, yakıt kalitesinde veya yanlış yakıt koymalarından kaynaklı, tortu kalmasından olabilir; filtre, supap ve eksantrik ayarları, egzoz ve katalizör vb. olaylar olabilir.
Yetkili servisinize vakit kaybetmeden danışmanız önemle rica olunur.
Ayrıca Üyelerimiz kısmında sizleri tanımak isteriz.
İyi günler dilerim.
Çok teşekkür ederim Abim yardımcı olduğunuz için servis bulunduğum şehirde olmadığından dolayı aradım servis danışmanını kendisi herhangi bi arıza ışığı yakmıyorsa arızayı tespit edebilmek için test sürüşü yapmamız gerek dedi yolunuz düşerse buyrun gelin arabayı hor kullanan bi insan değilim normalde nasıl oldu anlamadım shell opet disindada yakıt almıyorum.