Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni A3 ve Golf VII Gün Işığına Çıktı...

Ya bu golf iyice bozuldu cidden,bu kadar berbat bi görüntü olmaz hem önden hem arkadan rezil durumda..A3 son kasasına göre daha iyi gibi geldi bana...
 
geçen gün Doğuş'ta dedim hatuna Golf VII geliyomuş diye..
imkansız 6 daha yeni dedi bana..dedim serzenişinizi VW'ye yapın bana değil.. :p :D :D
 
iyice golf den soğumaya başladım hıc guzel olmamıs a3 yıne golf e nazaran daha guzel duruor ama onunda arka farları q7 nın benzerı olmus ve cok ınce geldı bana..
 
dönüp dolaşıp şu beyaz sportback e bakıyorum =)
 
Bunlar hb araç değil yahu.Bence st.vagon resimlerini koymuşlar.Ne kadar benzetmeye uğraşsalarda alfa hariç hiç bir marka leonun tasarımına uymuyor.
 
ya bende bir gariplik var galiba..ama söyleyecem...bence şu golf VI dan daha güzel bu golf..hatta kıyaslamam bile gibi iddalı bir cümlede kurayım...mesutun dediği gibi zırt pırt kasa değiştiriyor bu golf..
 
Böyle bişey çıkamaz, ayrıca Golf için şuanda çok erken.

Ayrıca Golf en istikrarlı modeldir arkadaşlar zırt pırt model değiştiriyor derken? Golf V 2003-2009 arası satıldı. Genelde Golfler 5-6 seneden önce değişmezler. Daha çok yolu var yani.
 
abi lutfen bu rezilliğe biri şaka desin golfun onu clio gibi olmuş arkasıda seat ibizaya benzemiş rezillik diz boyu. şu arabalarla oynamayın artık yeter ya
 
Geri
Üst Alt