Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yektanın Galatasarayda başarılı olacağını düşünüyorum tabiki takımda kötü futbol düzeni ve futbolcular mevcut fakat takımında genc futbolculara ihtiyacı var Ayhanın yaşınıda düşünürsek Ayhanın oynadığı mevkiye Yektanın iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum ki Barış oradaki eksikliği gideremedi.
Stadın açılışında saçma sapan bir gösteri grubuna o kadar paralar ödeneceğine takıma transfer yapsalar olmazmıydı ikinci yarı başlıcak daha bir santrafor trasnferini bitiremediler gol atıcak futbolcu yoq elimizde. Taraftar neyi beklerken yönetim neyle uğraşıyor
Beşiktaşı örnek gösteriyorsun fakat beşiktaşın orta sahasını yurdışından süslemesine rağmen 14 puan fark mevcut ve gelen transferlerin takıma katkızı az derece ve Yektanın Ts.da oynayan Selçukla aynı kategoride olduğunu düşünüyorum. Galatasarayın kadro yapısı her zaman orta sahasında Türk futolculardan kurulu olduğunuda unutmamak lazım.
Yekta'nın 5-6 maçını izledim..Tamamen basın tarafından şişirilmiş bir adam olduğunu düşünüyorum..Beşiktaş'la adı geçtiğinde üzülmüştüm, Gs ye gitmiş,sevindim..26 yaşına gelmiş adam,geçen sene adını duyan,bilen yoktu..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.