Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yediğim Saçma Sapan Trafik Cezası !

Kusura bakmayın ama "patron" dünyanın trafiğin sağdan aktığı tüm ülkelerinde geçiş üstünlüğünüz yoksa en sol şeridi "50 km" boyunca "işgal etmek" suçtur diye biliyorum..
Hatta otobanlarının çoğu bölümünde hız sınırlaması olmayan Almanya'da bile.
"kurallara uyalım, uymayanları uyaralım";)
 
Bende bu gün arabamı tünel üstü diye tabir edilen bir yerde (araç alt geçit üstü) park etmiştim bir saat sonra geldiğimde arabam yoktu şok oldum. Aradım taradım yedieminde çıktı. Her hangi bir işaret ikaz uyarı levhası olmaksızın çekmişler. 90 lira çekme 10 lira otopark parası verdim aldım seatımı... Bende avukatımla görüşücem bu konuyu ne dersiniz ?
Bu arada ilk cezamızı da yemiş olduk :)
 
Kusura bakmayın ama "patron" dünyanın trafiğin sağdan aktığı tüm ülkelerinde geçiş üstünlüğünüz yoksa en sol şeridi "50 km" boyunca "işgal etmek" suçtur diye biliyorum..
Hatta otobanlarının çoğu bölümünde hız sınırlaması olmayan Almanya'da bile.
"kurallara uyalım, uymayanları uyaralım";)

Bana ceza yazacaklarında beni görüp siz miydiniz diyip cezayı kesmek istemeyenlere ceza yazdıran biriyim :)
Kurallar herkes içindir buna çok karşıyım. Ben ilk defa karşılaştım fakat sol şeritten sürekli gittiğim için arkamdaki konvoyu engellemedim onlar da bana ceza yazdırdılar :) Buna irite oldum :D
 
Yalnız bana cezayı arkamdan gelen konvoyda ki polisler yazdı. :) Hız ihlali deseler eyvallahta sol şerit tuhafıma gitti. Neyse yarın indirimli ödeyeceğim 149 TL olarak yapacak bir şey yok.
Devletin su an paraya ihtiyaci var sanirim. Ayni cezayi gecen bizim arkadasta yemis. Sürekli sol serit ihlali diye. 2 gün öncede bana geldi 81 km hizla radar cezasi 199 TL. Kaldı ki yolun bazi bolumlerinde hiz limiti 82 bazi yerleri 70 gibi sacma bi uygulama var

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geçmiş olsun.
İtiraz aşamasında bişey çıkacağını düşünmüyorum. ama şu var ki gelen konvoyda muhtemel sol şeridi işgal ediyordur. konuyla ilgili olmasa da bazı karakterler var ki egoları için bulunmuş oldukları mevki makam ve işlerini kendilerine yontuyorlar. Ben de buna gıcık kapıyorum.
 
Serbay geçmiş olsun.
Yapabileceğin en güzel şey cezayı ındırımlı odemektır.
Çünkü trafik kanunları ihlal ettiğin için yazılmıştır.
Sol şerit sollama esnasında kullanılıp daha sonra terk edilmesi gerekiyor.
Yediğin ceza bu yüzden...
Arkandan gelen araçların geçiş üstünlğü olmadığından ıyı noktadan yakalamışlar...
 
Geçen gün benimde başımdan buna benzer bir olay geçti. Ben sol şeritten ilerlerken arkadan bir trafik ekip arabası ve arkasında da otobüs geliyordu. Bana sellektör yaptılar bende sağ şeride geçemediğim için gaza bastım artık. 160 km hıza geldim ve hala arkamdaydılar. Sonra sağ şeride geçtim yol vermek için, o anda da sol şerit tıkandı ve ışık kırmızı yanarken bana yine sellektör yaptılar. Bende kırmızıda geçtim doğal olarak ve artık sizinle uğraşamıcam diyerek gaza bastım. 190 kmye kadar polis arabası arkamdaydı ama otobüsle fark açılınca yavaşladılar. Umarım banada gıcık kapıp bir ceza falan yollamazlar


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Geri
Üst Alt