Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
seat yedek parça kısmından telefonla ya da bızzat öğrenebilirsiniz...benım pc çötü format ihtiyacı var servislerin kullandığı program açılmıyor.yardımcı olmak isterdim...fiyatı tuzlu hatırlıyorum 400-500 civarı ancak 🙂
seat yedek parça kısmından telefonla ya da bızzat öğrenebilirsiniz...benım pc çötü format ihtiyacı var servislerin kullandığı program açılmıyor.yardımcı olmak isterdim...fiyatı tuzlu hatırlıyorum 400-500 civarı ancak 🙂
Hadi ya cikma bulma sansimiz varmidir acaba yasadigim yer kucuk bi yer pek bulma sansim yok yardimci olabilecek biri olursa sevinirim.malum o calismayinca kapi acilinca arkada ki de calismiyor
Hadi ya cikma bulma sansimiz varmidir acaba yasadigim yer kucuk bi yer pek bulma sansim yok yardimci olabilecek biri olursa sevinirim.malum o calismayinca kapi acilinca arkada ki de calismiyor
kolay kolay bozulmaz o..ampulu patlaktır sigortası atıktır ya da switch bozuktur...hemen o parçayı almayın fuzulı yere.arıza tespit cıhazına bağlatın en kısa zamanda
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.