LeonRider
Kayıtlı Üye
Yiğit arkadaşımızın sürprizini bozmak istemezdim ama yiğit arkadaşımız bizden habersiz cupra almış......
Magazinde dolaşan dedikodulara göre Yiğit arkadaşımız çıktığı ekstralaradan biriktirdiği parayla kendine yeni bir cupra almış.... Ama diğer yandan resimdede görüldüğü gibi çıkaracağı -At Boşa- albümü için görüştüğü Bülent Sersoy`un ona bu aracı aralarındaki samimiyetin artması nedeniyle hediye ettiği yönünde....
Sitemizin popüler bu ismi yeni aracına taktırdığı LPG ile Faygaz EuroLPG dende Reklam Teklifi Almış.....
Bizde Magazin ForNever olarak Albüm içeriğini Ele Geçirdik.... Albümdeki Parçalardan Bazıları
1-At Boşa
2-Çık Eksozumdan
3-Benzincide Bayram Havası
4-Kornamın Tınısı
5-Sol Şerit yoncası
6-Yağmur Sensörüme Su Kaçtı
7-Cupram Asfalta Bağlıyor
8-Erya da Bana Neler Oluyor
9-At Boşa Hotmix
10-Pantolonum Dikiş Tutmuyor
Bize Bu Olanlara Sadece Hayırlı Olsun Demek Kalıyo 😀
Bülent Sersoy`la çekilmiş Fotosu Kameraman Yunus Emre Kardeşimizin eline geçti 2 mesajda 😀
Magazinde dolaşan dedikodulara göre Yiğit arkadaşımız çıktığı ekstralaradan biriktirdiği parayla kendine yeni bir cupra almış.... Ama diğer yandan resimdede görüldüğü gibi çıkaracağı -At Boşa- albümü için görüştüğü Bülent Sersoy`un ona bu aracı aralarındaki samimiyetin artması nedeniyle hediye ettiği yönünde....
Sitemizin popüler bu ismi yeni aracına taktırdığı LPG ile Faygaz EuroLPG dende Reklam Teklifi Almış.....
Bizde Magazin ForNever olarak Albüm içeriğini Ele Geçirdik.... Albümdeki Parçalardan Bazıları
1-At Boşa
2-Çık Eksozumdan
3-Benzincide Bayram Havası
4-Kornamın Tınısı
5-Sol Şerit yoncası
6-Yağmur Sensörüme Su Kaçtı
7-Cupram Asfalta Bağlıyor
8-Erya da Bana Neler Oluyor
9-At Boşa Hotmix
10-Pantolonum Dikiş Tutmuyor
Bize Bu Olanlara Sadece Hayırlı Olsun Demek Kalıyo 😀
Bülent Sersoy`la çekilmiş Fotosu Kameraman Yunus Emre Kardeşimizin eline geçti 2 mesajda 😀