Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yaz lastiklerine geçiş önerisi

medicccc

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Mar 2016
Mesajlar
20
Yaş
37
Önümüz yaz, artık havalar 8 10 derecenin altına çok düşmüyor. Yaz lastiklerine geçen arkadaşlarımız var mı? Ya da bi ben mi kış lastiklerini hala kullanıyorum? :) Önerisi tavsiyesi olan arkadaşlar var mıdır? 4 Lastik değişimini nerede ve kaç paraya değiştirdiniz? Lastikleri değiştirirken dikkat etmemiz gereken noktalar sizce neler? Teşekkürler şimdiden...
 
Eğer lastikleri yeni alacaksanız üretim tarihine bakmanız iyi olur zaten sıfır alındığında takma parası almıyorlar diye biliyorum
Birçok lastikçi sökme takma lastik başı 10-15tl arasında fiyat alıyor

kurye ile elden teslime verildi
 
Tanesi 15 tl ye değiştirdim. Degistiren arkadas 2 lastigimin sorunlu oldugunu soyledi. 3 senedir kullandigim kis lastiklerimin birinde buyuk bir balon digerinde kocaman bir kezik oldugunu belirtti ve vermek istemedi onarilamayacagini soyledi. Benim sagligim icin vermeyecegini soyledi. Bende israrla istedim bi sorun gorursem atarim dedim aldim lastikleri eve gidince hepsini dikkatli inceledim cok lastikten anlamam ama ne balon ne kesik gordum. Bir lastigimde civi girmis oldugunu gordum. Balon ve kesigi goren adam kocaman civiyi gorememis :) ve bunu soylemedi. Cakala yattigini dusunuyorum. Paylasmak istedim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
MArt 15 gibi ben lastikleri değiştim yazlıkları taktırdım.Ancak bulunduğunuz yerde hava koşulları gece 5-7 derecenin altına düşüyorsa biraz daha bekleyin.Düşmüyorsa değiştirin derim.Yakıtı artırır ayrıca fazla sıcaklık lastiklerin aşınmasını artırır.Ben 4 lastiği sökme takma balans 40 tl ye değiştirdim.
 
Geri
Üst Alt