Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yazılım yardım?

SİMON

Kayıtlı Üye
Katılım
7 Eyl 2009
Mesajlar
3,402
revo stage 1 ile stage 2 arasında kararsız kaldım fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım ayrıca yapmısken dıyorumkı dırekt stage 2 mı yapsam ama sıze dıger bır sorum stage 2 yapılırken aynı anda araca ne gıbı uygulama yapmalıyımkı stage 2 yı kaldırsın?? o gun bı tane TT ye stage 2 yapıldı ama stage 2 ıle beraber DV twıncooler egsoz vs.... yapıdı cok ucuk bır rakam cıktı:confused:
 
Semun abi sakin direk stage 2 ye falan gecme..
zaten revo yu yapan baycu abi bunu zaten yapmaz..

aracin tamamen stock ise stage 1 olur..
stage 2 icin forge DV; komple capi buyutulmus egzoz; intake kit ve intercooler lazim.. intercooler sart degil diyenler olabilir ama aracinin sismemesi icin ve saglikli olmasi icin onu da yapman lazim..
 
istersen stage 2 ye sahip cupra sahipleriyle fikir alisverisi yapmani saglayabilirim abi..
 
senı anlıyorum ama sole bu durum var bende komple egsoz var su anda bunu bana dıyende revo atacak bayi kendılerı dırekt stage 2 yapalım dedıler
 
powershop mu dedi onu?
eger baycu abi yapabiliriz dediyse olur ama DV nin degismesi sart..
 
Geri
Üst Alt