Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yardımcı olursanız sevinirim!

glenfiddich

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
1,136
Yaş
34
geçtiğim mayıs ayında ters yöne girmiştim bi araca vurmuştum. sıradan bi dokundurma geri geri gelirken. acelem oldugu için kadına telefonumu verip zararın neyse karşılayacagımı soylemiştim (aracında zarar olmadıgını bildiğim içim). (kesinlikle tutanak tutulmamıştır).bugün bana anadolu sigortadan gelen yazı doğrultusunda sigortalı aracımıza vurdunuz 1200 kusur lira gecikmesi ıvırı zıvırı bibucuk lira odeme yapcaksınız. bi polis tanıdıgımızı aradık aracın plakasınıda verdim hertürlü arac sahibinide bulucamda kadın böyle bi çirkef oldugu için bunu arasam bu sefer tehdit var dicek. polis abimizin bana dediğine göre o dedi trafik mahkemesine vurup kaçma var diye şikayette bulunmuştur dedi. vede trafikcilerlere konuşmuş yapabilceğim yine mahkemeye başvurup ya inkar edicekmişim yada evet var ama zarar bukadar değil şu kadar diye itirazda bulunmamı söyledi. evet arkadaş böyle bi şerefsize karşı yapabilceğim başka bişey varmıdır ?!!!
 
o nasıl ıspatlayacakmış senin vurdugunu?
 
ya işte işin tersliği orda ben urda kadını sövdüğüm kadar anadolu sigortayıda sövüyorum yazıda trafik tespit tutanağında 8de8 kusurlusun diyo hangi tutanak.. ya arkadaş alıcam açıkadresini basıcam evini olacak bu işte.
 
sonuna kadar inkar bana ithamda bulunuyor diye sende mahkemeye ver
 
abi senin vurdugunu ısparlayamicagına göre orada da mobesa kamerası yoksa sonuna kadar inkar
 
O bölgede mobese de yoksa Şahit gösterme durumu var ama ben olsam sonuna kadar inkar ederim! hakkımı yedirmem senin araçta da değişen yok sanırım bence sıkıntı olmamalı bilirkişi ile falan halledilir bence kabul edip ödeme bu rakamları!
 
O bölgede mobese de yoksa Şahit gösterme durumu var ama ben olsam sonuna kadar inkar ederim! hakkımı yedirmem senin araçta da değişen yok sanırım bence sıkıntı olmamalı bilirkişi ile falan halledilir bence kabul edip ödeme bu rakamları!

ya zamanım olsa kendim yapcaktım fiestanın arka tampon böle iki bölmeli çıtçıt gibi bişey var takcaktım ufak bi dokundurma bişey yok. şeytan diyo harbi uğraş bunla karşı tazminat davası aç bilmem ne ..neyse ya bakıcaz artık..
 
geçmiş olsun İbrahim..
acelenin olması şanssızlık olmuş kadının kocası vs. muhtemelen yapmıştır o işlemleri hasar görmüşse araç..herkesin tanıdğı var..tanıklarla sadece iş yapılan bi memlekette ne bekliyosun ki.. :S
 
Öncelikle geçmiş olsun...

Buna benzer olay aylar öncesinde bende yaşadım ancak benimki biraz farklı..konuda açmıştım bunla ilgili hatta..biri benim sol tarafıma sürttü..bizde tutanak tuttuk..adam suçlu bulundu ve onun sigortası tarafından bana para yatmıştı..üstelik arabama bişey yaptırmadığım halde serviste..bi pasta ile halletmiştim çizikleri..bu işlemleri doğuş oto yürüttü exper v.s dolayısıyla orda işlem yapılacak gibi fiyat biçildi zannedersem ve o parayı aldım ben...

senin olayda ise tutanak tutmadık diyosun işin içinde başka bi iş var ozaman..onlar hasar tespiti yaptırmışlardır bende olduğu gibi..sen istediğin kadar okadar hasar yoktu de bunda başarılı olamazsın o rakamdan dönmezler..ama anlamadığım böyle nasıl oldu..mahkemeye yada başka biyere mi başvurdu karşı taraf acaba..yoksa böyle bi şey tutanak filan tutulmadıysa nasıl olur...

aklıma bişi daha geliyo..hani arabamıza vurup yada çizip kaçanlar oluyor..burda konu açılıyor ve kasko şirketine başvur onlar halleder deniliyor tutanak v.s filan..acaba diyorum buda öyle ona benzer bir şey mi oldu...
 
Geri
Üst Alt