Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım..

NMNYLMZ

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
508
Yaş
35
Eniştemin arabasına boya atladı. birisi boya yaparken uçuşmuş üstüne nokta nokta heryeri beyaz boya oldu nasıl bişe yaparsak çıkartabiliriz arabanın boyasına zarar wermeden..
 
mazot veya solvent ile halledersin
 
cezmi abi sonax'a sordukda böyle hamur gibi bişi war macun onla çıkartıp cila atarsak bişe kalmaz dio ne dersin yaptıralımmı?
 
elbette yaptırın ben maliyet olmasın diye bu yöntemi dedim
 
olmazsa yaptıracaz çare yok zaten. Gazyağıyla deniyelimde bi..
 
gazyagı zarar verebılır dıye dusunuyorum ben
 
sonax ta yapacakları şey kil heralde.o cıkartabilir bencede çünkü zift izlerini falan cıkardıgını bılıyorum.
 
mazot yada gaz yağı bence sakın sürmeyin.çünkü arkadaşımın arabasına yaptık 1 hafta parıl parıl oldu sonra zaman geçtikçe araba matlaştı yıkamadan çıktığında dahada beter görünüyodu..o hamur gibi olan şey kil.eğer çok fazla bi fiyat söylerlerse internetten sipariş verip kendiniz yapabilirsiniz.daha önce benim aracımada siteden olan muratcan ömercan ve batu ile kil yaptık ve beyaz olmasına rağmen araba ayna gibi oldu
 
teşekkür ederim herkese. kilden sonra cila atarım dedi normal cilaya 200 tl dedi nano cila varmış ona 350 tl dedi 1 yılda garanti werdi.
 
gecen arkadasın hondaya oldu aynı olay havalımanında ıkı ay once z............ıle baslayan yerde bakım yaptırmıştı goturdu butun herseyı ucretsız olarak cıkarttılat ıstersen orada da yaptırabılırsın
 
Geri
Üst Alt