Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yardım ve Bilgilerinize ihtiyacım vaarr

ekarakurt

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
98
Yaş
37
Arkadaşlar merhaba.. Çok fazla bilgim olmayan bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Aracımdaki ses kalitesini biraz arttırmak istiyorum yani öyle garajda acayım evde dinleyeyim gibi de düşünmüyorum ama biraz daha tok bi bas sesi istiyorum. Fazla da pahalı olsun istemiyorum. Bunun için bi arkadasım Kicker ES 124 subwoofer la Jameson USA 505 anfi önerdi. Güzel bi kabinle istediğin sesi alabilirsin dedi. Sizce nasıl bir ses alırım ses kalitesi ne olur ve aracımdaki orjinal ses sistemini değiştirmeden sadece anfi ve woofer iyi olur mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
 
Arkadaşının dediği sistemle çok kaliteli olmasada çok daha keyifli bir şekilde baslı müzik dinleyebilirsin. Benim sana tavsiyem orjinal kolonlarla dinleyeceğin için çok güçlü bi bas amfi alma, bas sesi çok boğuyor bişey dinleyemessin sadece bas dinletirsin dışarıya, daha ortalama RMS lerde bi bas amfi alırsan kaliteli müzik dinlersin. Ama bişeyi sakın unutma basın kesinlikle bas kontrol üniteli olsun. Teybin üzerindeki basla istedigin kadar kıs sadece bas dinliyorsun çünkü.
 
ben hep bu işlere anaüniteden başlamak yanlısıyım siz ne dersiniz bilemem ama...
 
eray konunda burda epeyce yardım edebilecekler var, ben orjinalden yanayım ses sisteminde. aracını hatırladım, orjinal aero marşbiyel ama katalogtakilerin tersi. keyfe devam abicim.
 
ileri seviyede bir sistem düşünmüyorsan standart teybin yeterli olacaktır...
tatminkar bir sistem istiyorum demişsin ama bu iş zehir gibidir insanın kanına işler her geçen gün daha fazlasını istersin bir süre sonra o tatmin olduğun ses seni tekrar tatmin etmemeye başlar ekstra cihazlarla sistemi beslemeye devam edersin...
kicker es serisi wooferlar aman aman bir seviyede olmayıp başlangıç için yeterli olabilir ama 30'luk cihazın orjinal sistemi domine edeceğini düşünüyorum o yüzden bence 25 cm daha mantıklı...
anfi olarak da sierra'nın 4 kanal herhangi bir modelini önerebilirim fiyatına göre oldukça başarılı...
 
eray konunda burda epeyce yardım edebilecekler var, ben orjinalden yanayım ses sisteminde. aracını hatırladım, orjinal aero marşbiyel ama katalogtakilerin tersi. keyfe devam abicim.

Evet Abi marşbiyeller ters benim önde aero tampon olmayınca normal sekli kötü duruyo :)
 
Geri
Üst Alt