Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

yarın tdi dsg leon alıyorum...

semsialtunbas

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Ağu 2010
Mesajlar
45
Yaş
32
Merhabalar herkese forumda yeniyim leon alma fikrinden sonra üye oldum biraz araştriym diye (ama kendimi tanıttım :) ) galiba kararımı verdim yarın byük ihtimalle ankara ata plazadan siparişi vericem beyaz 1.6 tdi dsg leon, sormak istedğim, önerileriniz veya şunlara dikkat et dediğiniz şeyler varmı? ayrıca extra olarak park sensörü ve kol dayama almayı düşünüyorum bunlara eklemem gereken birşey varmı?
şimdiden fikirleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim....
 
öncelikle hayırlı uğurlu olsun..eğer aracınıza sonradan cupra tampon veya body kit taktırmayı düşünüyorsunuz bence imkanınız varsa 0 alırken taktırın.çünkü sonradan eziyet oluyor.hem 0 alırken extra bir indirimde yaptırabilirsiniz.tekrardan hayırlı uğurlu olsun
 
teşekkür ederim, o bodykit işi aklıma geldi benimde nekadara mal olur acaba? bide aerodinamik değil cupralardan istiorum servis yapıyomu onu?
 
hayırlı ugurlu olsun
umarım memnun kalırsınız
 
tabiki yapıyorlar.bence tamamen zevk meselesi ama bende cupra kit i daha çok seviyorum.yanılmıyorsam cupra ön arka tampon 2200 tl gibi bir fiyat olmalı.body kit ise meçhul :) çok yükseldi fiyatları diye biliyorum.yalnız makyajlı kasayla makyajsız kasa cupra tamponları farklıdır.

http://www.araba.cc/1024x768-araba-resimleri/seat/2010-seat-leon-cupra2.jpg

ön tamponunuz böyle olacak arka tampon ise neredeyse aynı makyajsız kasa ile...yalnız ön logoyuda değiştirmeniz gerekiyor cupra tampon için galiba.siz bi satış temsilcisiyle yüz yüze bu konuyu görüşürseniz daha faydalı olacaktır.

küçük bi dipnot olarakta, makyajlı kasa(yani sizin kasa) cupra tampon ile fr tampon arasında sadece öndeki hava girişlerinin farkı var.fr da yok o girişler.ona çok dikkat edin çünkü fr tamponu pek güzel durmuyor bence
 
tampon şimdilik bi dursun ozaman yoksa 50 lirayı geçio araba 50yi geçersemde aklıma direk giuliettaya kayıyo:) zaten zor karar verdim leona hala da cayma ihtimalim var yarına kadar :D hazır karar vermişken aliym geçiym sonuçta ilk arabam olucak 2 sene fln kullanırım okula git gel...
 
muhtemelen araba gelir sonra burda takarlar bodykiti de o nedenle araba geldikten bi süre kullandıktan sonra tamponları değiştirip daha da tazelenmek güzel olur kanısındayım..
hayırlı uğurlu olsun.. :)
 
Hayırlı olsun ancak bence cayma hakkını kullanmalısın :)
 
cupra arka tampon : 950 TL
cupra ön tampon ( logo dahil ) : 1200 TL
ayak dayama + pedal seti : 280 TL civarı

bunları yaptırabilirsin ilk aşamada...

Aramıza hoşgeldin yeni aracında hayırlı olsun bu arada :)
 
Geri
Üst Alt