Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teşekkür ederim gidince mutlaka uğrarımİyi görevler ve hayırlı yolculuklar..Antep'ten Tekin abiye uğramayı ihmal etme..![]()
Kula sapağı ile Ulukışla arası Allah sabır versin Varol iyi yolculuklar.
-iyi yolculuklar
-bende bayram için yeni geçtim o yoldan. midyat-urfa-antep-adana-ulukışla-konya-afyon-uşak-manisa. 1530 km yol tek seferde 19 saatte..aynı yolu tekrar gidicem 1 haftaya ama bu sefer adana yatmayı düşünüyourum..içtiğim kahveler redbullar yüzünden sonrasında iki gün kendime gelemedim..
Amortisor patlatip lastiği yardigin yerler evet. Tuz golü cevresi sıcak asfalt yapılmış yerler çok keyifli ama soğuk asfalt zeminlerde resmen hoplayarak ziplayarak gidiyorsun hız yapmaya gelmiyor. Zeminde dE çok fazla yıpranmış yer var Aksaray Ereğli sapağı arası daha kötü.
Varol geldiğin zaman görüşelim aramız çok yakın.evt okullar açılıyor ve bende görev yerim olan Gaziantep-Nizip'e doğru yarın yola çıkağım ALLAH'IN izni ile kazasız belasız İnşeAllah ve yazışmalara artık ordan devam edeceğim..
Akın kardeşim neden uğramadın.Dönüşte uğra hiç olmazsa.-iyi yolculuklar
-bende bayram için yeni geçtim o yoldan. midyat-urfa-antep-adana-ulukışla-konya-afyon-uşak-manisa. 1530 km yol tek seferde 19 saatte..aynı yolu tekrar gidicem 1 haftaya ama bu sefer adana yatmayı düşünüyourum..içtiğim kahveler redbullar yüzünden sonrasında iki gün kendime gelemedim..